Pytania do zarządzających - 2 klan
toopola - 2006-06-17, 08:53 Temat postu: 2 klan paru kupli postanowiło założyć swój własny klan, wysoko cenią sobie prayer a nie mogą chodzić na bone yard bo szkielety ich atakują w związku z czym poprosili mnie o pomoc, Skicek mógłbyś raz zrobić wyjątek i pozwolić mi na bycie w 2 klanach jednocześnie??u mnie pc będzie zawsze na pierwszym miejscu a im będę pomagał tylko jak będą wychodzili na bone, nie będę chyba nawet klanowiczem tylko czymś w rodzaju ochroniarza przed kościakami
Thox Angel - 2006-06-17, 09:05
a ile placa?
to zalezy od skicka wiec nie bede sie wypowiadac
Kuba510 - 2006-06-17, 11:55
Ogólne zasady Klanu
1. Klanowicz może należeć tylko do jednego klanu. Jeśli posiada więcej kont, także innym kontem nie może być w innym klanie.
2. Klanowicze muszą bronić honoru klanu.
3. Lamerstwo i upokarzanie klanu grozi usunięciem.
4. Nie obrażamy innych, pomagamy słabszym.
5. Członkowie klanu zobowiązani są do zarejestrowania się na forum i aktywnego uczestnictwa w toczących się tam dyskusjach.
6. Jakiekolwiek dłuższe wyjazdy (powyżej 5 dni) trzeba zgłaszać do szefa lub rządu PC.
7. Osoba która została wyrzucona z klanu, nie może już do niego powrócić (nieobowiązuje to osoby która sama odeszła, lecz może tylko 2 razy odejść)
[ Dodano: 2006-06-17, 11:57 ]
ale to są zasady klanu nie wiem jak jest w przypadku akademii..
toopola - 2006-06-17, 12:23 Temat postu: ale... ale ten ich klan to chyba tylko z nazwy bo nie mają strony i ich najwyższy lvl (jak się do nich nie dołączę) to 30 combat:P:P a poza tym mówiłem że ja tam będę tylko do ochrony przed szkieletami na bone y
Dark Palady0 - 2006-06-17, 12:56
ale może pójść tam jako najemnik.
Red Tron - 2006-06-17, 13:04
Jak tylko do ochrony to w każdym razie ja nie widze przeciwwskaza?, tylko nie zapomnij, żeby zapłacili
Michalinho - 2006-06-17, 13:07
słuchaj... niewiem o co wogóle sie pytasz...
możesz sobie chodzić z nimi jako z kumplami... my niezabraniamy chodzić na wildy..
tylko żebyś niebył członkiem ich klanu
|
|
|