Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Twórczości fanów - ZESPÓ? 2
Rucio - 2006-08-02, 12:33 Temat postu: ZESPÓ? 2Skicka obudził w nocy szmer dobiegający z kuchni, wziął z kieszeni spodni Glocka i zaczął skradać sie do drzwi.
Nagle usłyszał wybuch, nie wytrzymał i wbiegł i zobaczył dwójke ludzi strzelających z granatnika do lodówki zamkniętej na tytanową kłódkę(Amok pewnie znowu myśli że ktoś mu podżera te okropne konserwy), gdy zobaczyli Skicka powiedzieli:
Facet 1: Witaj w Gejtrikskie!!!
Facet 2: Mam na imię Wodbyt i zabiore cie do mego świata!!!!!
Facet 2-Wodbyt otwiera portal, wpycha do niego Skicka i sam wchodzi zaraz po nim. Facet 1 otwiera lodówke zabiera konserwy Amoka Pl i wchodzi do portalu.
Po 24h obudziła sie reszta zespołu.
Amok Pl: Michał ja cie chyba zaje*** co ty se do h** wafla myślisz!!!Rozj****** drogą kłódkę i jebn**** konserwy!!!
Micalinho: Co??? JA?? To ochydne pomówienie tak ważna osobistość jak ja............(itp. itd.)
Pawlos10: Weście wy sie zamknijcie!!! Ja tu ?ycie na fali oglądam!!
Micalinho: Co? Już sie zaczeło!!![biegnie przed telewizor]CO!! Marisa znowu całuje sie z ogrodnikiem!!!
Pawlos10: Według mnie ta Marisa to ostatnia szmata i wywłoka!!!
[rozpoczyna sie dyskusja na temat ?ycia na fali]
Amok Pl: A gdzie jest Skicek?
Kuba510: [wchodzi do pokoju] nie wiem
Micalinho: Ale był zarąbisty dziś odcinek!
Amok Pl: Panowie chcę coś ogłosić!!!
Pawlos10: No to wal!
Amok Pl: Jako że nie mamy nic lepszego do roboty zacznijmy anty kaczystowską rewolucję!
[wszyscy]: o koooooooootek!
Amok Pl: Zaczniemy od manifestacji zbrojnej i koncertu, specjalnie na tę okazję zaprosiłem SlipKnota i ich wielkiego fanatyka Adios Pl!
[wszyscy]: o koooooooootek!
Kub510: A ja zaprosiłem Slayer'a i siebie!!!!!
[wszyscy]: eeeeeeee?
Amok Pl: Mniejsza o to idziemy pod budynek sejmu
Kuba510: A gdzie Skicek?
Amok Pl: Zostawił kartke że nie żyje............ no to idziemy!
Nasi wielcy rewolucjonści rozpoczęli koncert na którym zorganizowali konkurs w darciu mordy do mikrofonu.
Gdy wrzesczał Amok Pl, Pawlos10 wytrzeszczył oczy i padł na ziemię.
Amok Pl:Co jest kotek!!!
Adios Pl:Tam!!
Micalinho:C.........[pada na glebę]
Adios Pl: !!!!!SNAJPER!!!!!
Istotnie, w jednym z okien było widać wystającą stalową lufę karabinu snajperskiego
Kuba510:Padnij!!
Cała publicznoś pada na ziemię gdy Amok Pl podaje wszystkim karabiny szturmowe a sam bieże własną snajperkę i zdejmuje strzelca
Kuba510:Wchodzimy!!!
Rozpoczął się szturm na budynek sejmu, niestety nie przewidzieli takiego oporu:
Amok Pl: Kuba wracaj!
Niestety w drzwiach ustawiono armatę przeciw pancerną która jednym strzałem rozerwała Kubę510 i jego szwadron na kawałki.
Adios Pl: Uciekamy!!!!!!!!!
Amok Pl: Niom.
Niestety za uciekającymi ruszył pluton OPZ pod dowództwem Szajby i Czarnej. Jedna seria i zostali tylko Adios Pl,Amok Pl i wokaliści Slpi Knota i Slayer'a którzy natychmiast uciekli na lotnisko
Amok Pl wyciągnął kierowce z ?uka i razem z Adiosem Pl ruszył na stację kolejową jednak psy ruszyły z pościgiem. Na szczęście ?uk był po tuningu i szybko udało im się dojechać na miejsce i schować w jakimś wagonie. Nagle pociąg ruszył, okazało się że są w wagonie transportującym trzodę chlewną.
Adios położył sie na sianie i po chwili zasnął, Amok Pl czuwał. Nagle odezwała sie do niego (!!!)świnia(!!!):
?winia: Witaj przybyszu! Może partyjka kart?
Amok Pl:Chętnie!Czy jakaś inna świnia dołączy do nas?
?winia:Tamte prosiaki to spoko kolesie tylko trochę ograniczeni, kapujesz?
Amok Pl:niom
?winia: Tak sobie tutaj gramy ale korci mnie pytanie: Kim jesteś przybyszu i co chcesz osiągnąć razem ze swoim kumplem?
Amok Pl: Chcę być dobrze prosperującą jednostką postrzeganą jako człowiek, wolny człowiek
?winia: aaa rozumiem system wziął was na celownik.
Amok Pl: Tak, gwizdnął 3 moich kumpli i prawie mnie, ale skąd ty.........
?winia: Myślisz że nie przeczuwam tak jak inne świnie co mnie czeka? Wywiozą nas na śmierć wyrwą ko?czyny, wyprują flaki i zmiażdżą czaszki.
Amok Pl: aha
?winia: A co do ciebie....
Amok Pl:Co?
?winia: Widzę w tobie wielką odwagę, ale to ty musisz ją w sobie odkryć, zrobić coś.... Wyzwać system!
Na te słowa obudziła się w Amoku Pl wielka odwaga dzięki której zmienił się w Super Amoka Pl. Nowe skile to:
Agility:99
Strenght:95
Atack:93
Defence:90
Super Amok Pl:A ty, nie boisz się?
?winia: Niezbyt, jestem buddystą
Koniec odcinka drugiego
by Rucio pawlos10 - 2006-08-02, 13:33 lol ale czemu ja zginołem ?? tylko to mi się nie podoba Michalinho - 2006-08-02, 13:56 a ze mną niewiadomo ci sie stało xDAdios PL - 2006-08-03, 08:02 a ja tam dalej spie :D a Amok zamisat czuwac to ze swinia gada lolKrasnik1 - 2006-08-03, 10:10 dobra z tym akcja pawlos10 - 2006-08-03, 22:14 mi sie też podoba ogólnie tylko mi się nie podoba że ja gine
[ Dodano: 2006-08-03, 23:15 ]
no ale w ko?cu ktoś musi odwalać czarną robote Rucio - 2006-08-04, 22:15 skoro sie podoba to napisze cz.3 i chyba ostatnią, a i zapowiadam też że będzie o przygodzie Skicka w Gejtriksie.pawlos10 - 2006-08-04, 23:05 pisz jak najwięcej takiego czegoś tylko nie koniecznie ja musze umierać Patok - 2006-08-05, 17:16 weno eno usmiałem sie szkoda że produkcja w runescape tego jest niemożliwa bo to był by HIT ROKU
Kuba510 - 2006-08-06, 10:36 a tam, wszystko da sie zrobic, trza troche pracy i chęciDorians - 2006-08-06, 11:06 popieram spoko opowiadanko
a ciekawe co tam robia ze Skicekiem
a ta swinka ma optymistyczne podejscie do zycia :D
ogolnie spoko ale tez chcialbym sie pojawic Patok - 2006-08-06, 11:40 cz. 3 zapewne zrewolucjonizuje świat
rucio cz.2 jest spox pawlos10 - 2006-08-06, 21:52 kiedy się ukaże cz.3 ??Patok - 2006-08-06, 22:59 zacznijmy go o to prosi to pokaże Rucio - 2006-08-07, 08:21 pracuje nad nią cały czas, termin wydania oscyluje pomiędzy 18 a 20 sierpnia