To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Gry - DBO 2

Kuba510 - 2006-09-09, 22:19
Temat postu: DBO 2
No więc, jakis rok temu mielismy okazje zagrać w polską gre tekstową pt Dragon Ball Online RPG :medit:
gierka odniosła calkiem spory sukces na polskim rynku. Niestety z koncem wiosny 2006 roku wysiadł server,
czy cuś takiego no i... kupa, koniec, the end, finito. Lecz tworca 1 wersji nie poddał się i razem z przyjaciółmi
i fanami gry postanowili stworzyc 2 część. Przez całe wakacje zbierali datki na server i wspolnie pracowali nad grą,
tym razem juz nie tekstową lecz z prawdziwą grafiką ;D 2d :viva: :viva: :viva: :viva: .
Od 2 wrzesnia mozemy podziwiac efekty ich pracy w wersji Beta. ?eby zagrać trzeba wejść na strone www.dbo2.pl i ściągnąć klienta z jednego z wybranych serverow. Klijent zajmuje około 17 mega. Osobiście, dopiero co gierke ściągnąłem i jeszcze w nią nie grałem z powodu lagów przy logowaniu. :(

Cytuje: ;D
"Przypominam
że obecnie gra dziala na serwerze developrskim. Oznacza to dużą ilość lagów i wolne wczytywanie danych gry.
Za 2 tygodnie, kiedy, kupiony dzięki dotacjom, serwer dedykowany zostanie zainstalowany, takich problemów juz nie będzie."

Ale nie trza sie zrażać, za 2 tyg bendzie mozna oblookac ja w pelnej okazalosci. :P Wiencej info na www.dbo2.pl
Polecam sprobować ;) .

pawlos10 - 2006-09-09, 23:14

mnie tam nie ciekawią gierki z db ... :-/ kiedys grałem w "mugena" może ktoś wie co to ... ale nie za bardzo mi się podobało :-/
Kuba510 - 2006-09-09, 23:15

kwestia gustu ;-)
Michalinho - 2006-09-10, 09:40

mam dbo2 i juz nawet stworzylem postac.. sayiana ^^
no ale niegralem bo laggii... ale brat juz gral... powiem ze takie podobne do tibii..
tylko fabula inna ^^

Antarius - 2006-09-10, 10:16

LoL! miec z taka mala gra problemy i lagi! Blizzard lepiej trzyma WoWa 4gb ma ta gra plus dodatki. duzo serverow!
Kuba510 - 2006-09-11, 06:30

Antarius napisał/a:
LoL! miec z taka mala gra problemy i lagi! Blizzard lepiej trzyma WoWa 4gb ma ta gra plus dodatki. duzo serverow!
tylko ze to nie jest gra robiona przez jakas firme tym sie zajmujaca, majaca specjalistow od tworzenia gier tylko przez fanow DB, a server
jest utrzymywany i kupowany dzienki dotacja graczy

Dark Palady0 - 2006-09-11, 13:56

Antarius wywodzisz się z takich ludzi, którzy myślą że WoW jest najwspanialszą grą na ziemi.
Antarius - 2006-09-11, 15:01

A moze Rs i tibia to chodzace cuda?! LOL! nie stac was na WoWa nie moja wina
Patok - 2006-09-11, 15:02

ooouuuu... chłopcze nie zaczynaj wojny bo to sie źle skonczy
Dark Palady0 - 2006-09-11, 15:05

Rs i Tibia nie, wyobraź sobie. Na WoWa mnie nie stać, a raczej nie mam możliwości żeby płacić co miesiąc ileśtam złotych, wole kupić sobie gre, albo grać w taką, gdzie nie będe musiał już za nią płacić, np. Guild Wars.

I jeszcze coś. WoW NIE jest najlepszy.

Patok - 2006-09-11, 15:10

a propo rs w nim czesto są uptade a w wowie to wątpie ... a tak propo grasz w wowa bo tata na tym samym koncie ma postac co ty i płaci szczerza sa swoje konto a nie twoje ...
Antarius - 2006-09-11, 18:49

dobra sorry za slowa "nie stac was" lecz złości mnie mnie jak ktos tepi WoWa np bobek!
Skicek - 2006-09-11, 18:52

wow nie jest wcale taki dobry gralem w niego wiec wiem. i wkurza mnie jak ktos probuje na chama wmowic komus ze to jest najlepsza gra
pawlos10 - 2006-09-11, 18:57

Antarius napisał/a:
lecz złości mnie mnie

:P nie powinno być za to warna ?? ^^ chronić forum przed takimi ....

Skicek - 2006-09-11, 18:58

wlasnie zapomialem pozatym zmieniamy temat!...