Pytania - Ksiegi oraz slayer
Tazio6 - 2006-11-01, 15:25 Temat postu: Ksiegi oraz slayer Co tak naprawde daja Ksiegi guthix,saradomin,zamorak i co daje skill slayer?
pawlos10 - 2006-11-01, 20:26
slayer daje dostęp do niektórych fajnych itemków taki np: slayer staff przy 55 slayerku jest gitess bo magic dart go potrzebuje i ten czar ni jest drogi a w miare dobry a księgi dają chyba bonus do prayera i magica .... i z tego co wiem to jak zgromadzisz wszystkie strony to wyrasta ci w banku jakiś szczypior i daje chyba 20k xp w dowolnym skillu (o tym szczypiorze skicek kiedyś gadał )
Chameleo5 - 2006-11-01, 20:53
Może nie jestem memberem ,ale mówiłem ,że będe innym pomagał...slayer jest to skill w ,którym dostaje się misje od poszczególnych slayer masterów. Dzięki wypełnienia poszczególnych misji dostajemy nowe umiejętności i wzrasta nam lvl slayera. Warto też dodać ,że podczas misji automatycznie ćwiczymy umiejętności związane z cmb...
Oczywiście slayerzy mają też bardzo dziwne ,ale równocześnie fajne stroje oraz swoją własną staff :D
pawlos10 - 2006-11-01, 20:54
[quote="Dzięki wypełnienia poszczególnych misji dostajemy nowe umiejętności[/quote]
podaj przykład ... bo ja mam 55 slayer i nie mam żadnej nowej umiejętności ...
Chameleo5 - 2006-11-01, 21:05
To znaczy źle te zdanie sformułowałem...chodzi o to ,że np. możemy założyc lepsze rzeczy dla slayerów albo właśnie używać tego staffa...
Amok - 2006-11-01, 21:19
no i przede wszystkim zabijanie potworkow ktore majo wow ale fajne dropki a co do tych ksiozek do dajo do accurate i prayer
Hoolik - 2006-11-02, 13:57
a gdzie mozna znalezc slayer masterow?? i czy do nich trzeba jakiegos questa czy sa w roznych miastach i tylko z nim gadasz?
Chameleo5 - 2006-11-02, 14:08
Hoolik ten skill jest tylko dla members ,więc niebędziesz mógł z niego korzystać (niestety ) ,ale mimo tego odpowiem na twoje pytanie:
Oto lista slayer masterów od najsłabszego do najlepszego razem z lokacją, nazwą oraz lvl cmb ,który obejmuje dany slayer master:
1.Turael
a) od 3 cmb
b) znajduje się w burthorpe w małym domku na południe od general store w tym mieście.
2.Mazchna
a)od 20 cmb
b) Na pólnocny-wschód od miasta Canifis.
3.Vannaka
a)od 40 cmb
b)Znajduje się w dungeonie edgeville. Dosyć blisko bramy wilderness.
4.Chaeldar
a) od 70 cmb
b)W lost city(można do niego wejść dopiero po wypełnieniu questu) w sali tronowej.
5.Duradel
a) od 100 cmb i od 50 slayer
b)Shilo village
Mam nadzieję ,że już wszystko jasne?
[ Dodano: 2006-11-02, 14:08 ]
Aha i "gadasz" chyba tylko z nimi.
Hoolik - 2006-11-02, 14:13
nie jestem membem ale sie przymiezam:D a zabardzo o skillach memberowskich nie wiem:( dzieki za pomoc:]
|
|
|