To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Ksiegi oraz slayer

Tazio6 - 2006-11-01, 15:25
Temat postu: Ksiegi oraz slayer
Co tak naprawde daja Ksiegi guthix,saradomin,zamorak i co daje skill slayer?
pawlos10 - 2006-11-01, 20:26

slayer daje dostęp do niektórych fajnych itemków ;) taki np: slayer staff przy 55 slayerku :P jest gitess bo magic dart go potrzebuje i ten czar ni jest drogi a w miare dobry ;) a księgi dają chyba bonus do prayera i magica .... i z tego co wiem to jak zgromadzisz wszystkie strony to wyrasta ci w banku jakiś szczypior i daje chyba 20k xp w dowolnym skillu (o tym szczypiorze skicek kiedyś gadał :P )
Chameleo5 - 2006-11-01, 20:53

Może nie jestem memberem ,ale mówiłem ,że będe innym pomagał...slayer jest to skill w ,którym dostaje się misje od poszczególnych slayer masterów. Dzięki wypełnienia poszczególnych misji dostajemy nowe umiejętności i wzrasta nam lvl slayera. Warto też dodać ,że podczas misji automatycznie ćwiczymy umiejętności związane z cmb...

Oczywiście slayerzy mają też bardzo dziwne ,ale równocześnie fajne stroje oraz swoją własną staff :D

pawlos10 - 2006-11-01, 20:54

[quote="Dzięki wypełnienia poszczególnych misji dostajemy nowe umiejętności[/quote]
podaj przykład ... :P bo ja mam 55 slayer i nie mam żadnej nowej umiejętności ... :/

Chameleo5 - 2006-11-01, 21:05

To znaczy źle te zdanie sformułowałem...chodzi o to ,że np. możemy założyc lepsze rzeczy dla slayerów albo właśnie używać tego staffa...
Amok - 2006-11-01, 21:19

no i przede wszystkim zabijanie potworkow ktore majo wow ale fajne dropki a co do tych ksiozek do dajo do accurate i prayer
Hoolik - 2006-11-02, 13:57

a gdzie mozna znalezc slayer masterow?? i czy do nich trzeba jakiegos questa czy sa w roznych miastach i tylko z nim gadasz?
Chameleo5 - 2006-11-02, 14:08

Hoolik ten skill jest tylko dla members ,więc niebędziesz mógł z niego korzystać (niestety :-( ) ,ale mimo tego odpowiem na twoje pytanie:

Oto lista slayer masterów od najsłabszego do najlepszego razem z lokacją, nazwą oraz lvl cmb ,który obejmuje dany slayer master:

1.Turael

a) od 3 cmb
b) znajduje się w burthorpe w małym domku na południe od general store w tym mieście.

2.Mazchna

a)od 20 cmb
b) Na pólnocny-wschód od miasta Canifis.

3.Vannaka

a)od 40 cmb
b)Znajduje się w dungeonie edgeville. Dosyć blisko bramy wilderness.

4.Chaeldar

a) od 70 cmb
b)W lost city(można do niego wejść dopiero po wypełnieniu questu) w sali tronowej.

5.Duradel

a) od 100 cmb i od 50 slayer
b)Shilo village

Mam nadzieję ,że już wszystko jasne? ;-)

[ Dodano: 2006-11-02, 14:08 ]
Aha i "gadasz" chyba tylko z nimi.

Hoolik - 2006-11-02, 14:13

nie jestem membem ale sie przymiezam:D a zabardzo o skillach memberowskich nie wiem:( dzieki za pomoc:]