Pytania do zarządzających - Wild
Krzysiekosz0 - 2006-12-04, 17:29 Temat postu: Wild No wiec tak w runescape gram od 4 lat.... Oczywiscie nie jest to calkowita prawda poniewaz od czasu do czasu (6-9 miesiecy) gra mi sie nudzi i nie gram w nia od 1-3 miesiecy... Wlasnie ostatnio mialem ten czas.. Przestalem grac w pazdzierniku kiedy mi sie memb skonczyl. Jednak teraz znowu gram i jak zauwazylem dalej jestem w klanie (dzieki ci za to skicek). No wiec sobie mysle ze moze bym na wilda poszedl. To sobie pieknie wkskuje na kompa w sobote o 17 patrze i... nikogo z klanu nie ma. Poszedlem nawet w miesjce rozpoczecia wildu to ktore bylo kiedys czyli sala treningowa kolo banku e w varrock i tez nikogo nie bylo. Moze mi ktos powiedziec kiedy sa wildy i gdzie sie zaczynaja? Aha i uzylem opcji szukaj.. Znalazlem tylko temat z ktorego wynika ze wild jest bez zmian... Wiec prosze o odpowiedz.
pawlos10 - 2006-12-04, 17:39
wildy są odwołane i są tylko wtedy gdy ktoś zrganizuje ... a w klanie jak widać po kolorze nicku nie jestes ...
Krzysiekosz0 - 2006-12-04, 17:54
Nie?Szkoda (jeszce tydzien temu w skladzie bylem ... niewaznie moze nawet to i lepiej.. Niewiem dlaczego ale zawsze wolalem wiedziec jak najwiecej o runescape niz w niego grac. Dlatego znowu zamierzam sie starac o dolaczenie i udzielac sie na forum jednak do grupy PC TEAM BAZY DANYCH poniewaz zawsze chcialem to robic.(czyli pisac artykuly o mojej ukochanej grze. Mam nadzieje ze mnie polucbicie i uda mi sie dolanczyc.. to tyle narazie, jescze mnie zobaczycie(uslyszycie)
pawlos10 - 2006-12-04, 18:10
Krzysiekosz0 napisał/a: | PC TEAM BAZY DANYCH |
no baza danych to jest baza danych potworów , przedmiotów , osób ...
Skicek - 2006-12-04, 19:25
zamykam
|
|
|