To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - CO głupiego

Polacy4 - 2006-12-12, 18:14
Temat postu: CO głupiego
zrobiliście na rowerze lub na deskorloce albo quadzie :D

JA mam BMX i sobie szalalem i przywalilem kierownica w dźondra i wolnąlem w drzewo i w pokrzywy wpadłem :D

a BMX tylko oponke stracil

Mam jeszcze rane po tym zdarzeniu :P

Michalinho - 2006-12-12, 18:59

ja pamiętam jak pare lat temu na moim składaku jechałem... zagapiłem się i wjechałem w płot... lol

[ Dodano: 2006-12-12, 19:00 ]
ale tak pożądnie xD

Chameleo5 - 2006-12-12, 19:06

Ja pamiętam ,że jechałem na deskorolce i chciałem przeskoczyć przez takie coś...i dup walnąłem ryjem w ziemię :) )

A drugi to jak chciałem rowerem wskoczyć na wysoki krawężnik ,a przednie koło zachaczyło o krawężnik i wykonałem tak zwany "matrix" :-D

pawlos10 - 2006-12-12, 19:58

jechałem na motorynce i zapomniałem że nie ma hamulców ... :/ poderwałem ją na jedno i zaczynała mi uciekać ... i chciałem hamulec nacisnąća tu lipa i w płot :D
Przemo382 - 2006-12-13, 08:26

Kiedys chcialem przejechac rowerem gdy juz autobus ktory jechal przejedzie zagapilem sie a tu TRACH! akurat inny gosciu na rowerze jechal za tym autobusem (ony byl rozpedzony z górki więc polecialem gdzies 10 metrow od mojego roweru) :-D mam wciarz blizne na czole po tym
Polacy4 - 2006-12-13, 21:47

a ja dzisiaj na niemcu robiem komandosa i przylozylem glowka w stolik a babka nie zauwazyla i dalej po klasie chodzilem :D