To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Filmy i seriale - 11 września nie wygodne fakty ;)

pawlos10 - 2007-01-01, 19:39
Temat postu: 11 września nie wygodne fakty ;)
Jakość : ?rednia

Rodzaj : Dokument

Co jeśli World Trade Center nie zostało zniszczone przez samoloty pasażerskie, tylko przez kontrolowaną eksplozję? Co jeśli na Pentagon nie spadł samolot 757, a lot 93 został zestrzelony? Co jeśli? Loose Change to wstrząsający amatorski film dokumentalny, nakręcony przez trzech młodych amerykanów, którzy nie wierzą w oficjalne rządowe raporty dotyczące tragicznych wydarze? z 11 września 2001.

...caaała prawda o wydarzeniach z 11.09.01. Polecam, mozna zostawic szczęke na klawiaturze
polecam ten film kazdemu kto ma czas i ochote poznac opinie nt 911 z innej perspektywy
Roześlijcie po znajomych. Niech się w ko?cu świat dowie

Download:
http://rapidshare.de/file...Fakty.part1.rar

http://rapidshare.de/file...Fakty.part2.rar

http://rapidshare.de/file...Fakty.part3.rar

Hasło :
www.kanciapa24.prv.pl

tak po krótce :P : film jest dla mnie przynajmniej dobry ;) a co do downloadu to kopiujemy te linki najpierw pierwszy i wklejamy sobie tam gdzie wpisuje sie adres strony ... :) (ściągamy rapidsharem jeśli ktoś nie wie jak to wytłumacze ;) po skopiowaniu linku wciskamy klawisz enter , po otworzeniu nowej strony naciskamy u dołu przycisk z napisem "FREE" i czekamy bodajże 85 sekund i przepisujemy kod do ramki który znajduje sie po stronie lewej od ramki i wciskamy guzior z napise "download from ..." wyskakuje okienko z którego możemy zapisać plik na dysku wybieramy zapisz i szukamy miejsca dla naszego packu i wciskamu kolejne zapisz i się ściąga...) po ściągnięciu wszystkich trzech packów (trzeba posiadać program do rozpakowywania plicków) rozpakowujemy pierwszy pack filmu (pojawi sie okienko na hasło widoczne wyżej -- wpisujemy hasło naciskamy enter i sie rozpakowuje) automatycznie połączą sie 3 packi w eden plik filmowy :P no to żem namieszał xD

[ Dodano: 2007-01-01, 19:51 ]
co do linków to wystarczy kliknąć na nie ;)

Szrek78 - 2007-01-02, 11:03

Ale żeś się rozpisał NICE :D
Patok - 2007-01-02, 13:29

szczerze mówiąc to wiele do myslenia... niech busha powieszą tak jak husjana... byszczelny typ takie potworności byle by napaść na irak... podejrzewam że bin laden nie istnieje :/
Skicek - 2007-01-02, 15:40

lol ja juz kiesdys sie wypowiadalem oficjalne zrodla sa prawdziwe czyli wtc zostalo wysadzone a w pentagon wleciala rakieta... nazwy pocisku nie pamietam
Patok - 2007-01-02, 15:44

a ja ci nie wierzyłem ... oddaje honor :)
pawlos10 - 2007-01-02, 17:46

Skicek napisał/a:
lol ja juz kiesdys sie wypowiadalem oficjalne zrodla sa prawdziwe czyli wtc zostalo wysadzone a w pentagon wleciala rakieta... nazwy pocisku nie pamietam
w filmie wszystko wyjaśnione ;)
kuba04 - 2007-01-02, 20:17

ogladalem to 4 tyg temu i slcha cwybuchy ladukow wyuchowych zanim jeszcze samolot walna :D. I mam ten film nie wiem jak sie pisze jego imie i nazwisko wiec napisze jak sie mowi z nikolasem kieczem. Ten co jest w kinach dopiero
polacy9 - 2007-01-08, 20:13

Ten film to world trade center...moim zdaniem to jeden wielki kicz i komercha...tylko zeby kase zarobic,moze i historia fajna ale za duzo tego swoistego amerykanskiego patosu..ble
Patok - 2007-01-08, 20:17

jedni wierzą że to pawda ( i w sumie to ma sens ) a inni wierzą bushowi ( no coż są i tacy ale co mi do tego )