To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Dyskusje o RuneScape - Co by bylo...

Whoopi - 2007-01-09, 20:49
Temat postu: Co by bylo...
Co by bylo gdyby pliki RS trafily do niepowolanych rak?? Wypowiadajcie sie
pawlos10 - 2007-01-09, 20:51

no zależy jakie te ręce by były :) bo jak do bardzo bardzo złych to mogło by nie być rsa albo zostało by schakowanych większość kont :/
Whoopi - 2007-01-09, 20:53

chodzi mi o zle rece ;)
Michalinho - 2007-01-09, 20:56

mogłoby być tak, że wszystko byłoby jak zawsze tylko kasa, którą ktoś wpłaca na memba idzie do tych złych rąk ;-)
Whoopi - 2007-01-09, 20:58

nie byloby fajnie :) nikt nie podejrzewalby ze dal komus kasiorke za free :) moim zdanie rs zaniklby powoli bo hakowaliby albo kase moznaby bylo robic
Swarug - 2007-01-11, 11:49

Jeżeli chodzi o pliki gry, to już dawno trafiły w łapy ludzi z poza jagexu. Efektem są Open Runescape serwery, każdy może wejść grac za darmo na membrze tyle ze skille i itemy zostaną zapisane na serwerze tego co zrobił ORS, a nie serwerze Jagexu, więc jak się zalogujesz do prawdziwego RS wszystko będzie tak samo jak wcześniej.
Aby zmienić skille, dodać sobie itemy musiałbyś, zhakować serwer Jagexu co pewnie by wykryli i zablokowali postać

marcinojad - 2007-01-11, 12:00

ja bym tylko zmienił numer konta na które są przesyłane pieniądze za membersa
i wszystko trafialo by do mnie

Swarug - 2007-01-11, 12:12

marcinojad napisał/a:
ja bym tylko zmienił numer konta na które są przesyłane pieniądze za membersa
i wszystko trafialo by do mnie

HEHE. Szybko musiałbyś się wyrabiać przy bankomacie :D
Naszczęście runescape nie jest taki prosty do zhakowania jak serwery polskiej policji :)

Patok - 2007-01-11, 13:16

gra jest popularna więc ochrona jest obowiązkowa fajnie by było gdyby tibia znikneła z tego świata :)
kozasa - 2007-12-29, 10:53

a niby da sie chakowac RS ponieważ na youtubie są filmy że chakuja

http://video.google.pl/vi...earch&plindex=2

pawlos10 - 2007-12-29, 16:16

skąd ciebie kozasa przywiało w ogóle -.- wszędzie piszesz bezsensowne posty :/ nie da się zchakować runescape a te takie pseudo czity to jak dropniesz i znowu podniesiesz tą kaske co na filmiku to masz tyle samo ile miałeś a nie więcej :/