To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pomoc: Quest'y - animal magnetism

Huk Buk - 2007-01-18, 22:17
Temat postu: animal magnetism
jak mam zdobyć te tikety niemoge wejść do tego portu phastmys i jak można gringować kości żeby mieć te bilety potrzebane to tego qestu a żeby móc grindować to teba jakiegoś qesta przejść jak tak to jakiego?
Skicek - 2007-01-19, 10:43

trzeba zmielic kosci na gorze w domku przed wejsciem do portu pozniej uzyc wiadro na studnie z zielona mazia i to zmieszac dac kolesiowi obok
Michalinho - 2007-01-19, 11:31

musisz mieć przy sobie:
4 kości (byle jakie)
4 garnki (pot'y)
4 wiadra

1. Idziesz na górę (patrz mapa) i tam wrzucasz kości do maszyny. Następnie pociągasz za dźwignię. I teraz powinieneś wziąźć z tamtąd zgrindowane kości. Automatycznie pojawią się w garnku. I tak odrazu 4 razy.

2. Teraz zejdź jak najniżej się da drugą drabiną (patrz mapa). Trzeba chodzić w kółko. Gdy już będziesz przy takich "bagnach" to użyj wiadra na takie coś zielone co zaraz na brzegu się "gotuje". I tak napełnij 4 wiadra.

3. Teraz już wyjdź z podziemi i na samym środku pomódl się. Gdy już się pomodlicz to pogadaj z DISCIPLE (czy jakoś tak). Dostaniesz od niego 20 ecto-tokenów.

:mrgreen: 8-) :-> :-P

Huk Buk - 2007-01-19, 12:07

dzięki michalinho a mam jeszcze jedno pytanko ażebywejśc do tego portu to trzeba wykonać jakiegoś qesta bo tam jest jakaś bariera i ja niemoge jej przekroczyć
Michalinho - 2007-01-19, 12:14

ghost ahoy

zamykam