Pytania - laska z podziemi babarian plis help
michalix07 - 2008-03-31, 18:21 Temat postu: laska z podziemi babarian plis help chcem zrobic sobie taką laske z 4 cześci z podziemi barbarian. Mam robi minotaura i połączyłem jurz dwie laski ( jedna wypadła mi z takiego skorpiona na 2 lvelu, a droga z takiego hipopotama z rogami na 3 lvelu ) jakiej jeszcze części mi brakuje i z jakiego potwora wypada?
prosze o pomoc
elvar - 2008-03-31, 20:22
Cytat: | Mam robi minotaura ... a droga z takiego hipopotama z rogami ...
z takiego skorpiona.... |
Jeśli chcesz mieć cała różdżkę musisz zabić 4 rodzaje potworów na 4 poziomach (muszą ci wypaść części różdżki..)
1. Minotaur - Right Skull Half
2.Flesh crawler - Bottom of sceptre
3.Catablepon - Top of sceptre
4.Ankou - Skull left half
Musi ci wypaść jeszcze część czaszki z Ankou ( Taki czerwony szkielecik ) - jeśli cię dobrze zrozumiałem.
Poćwicz z ortografią...
Gdy złożysz całą różdżkę będziesz mógł teleportować się do Barbarian Village 5 razy
michalix07 - 2008-03-31, 20:55
wiem jak wygląda poszczegulny potwur i nie musisz mi tłumaczyc jak wyglądahją ale dzięki. a co do ortografi mam dysortografie i nierzyczesobie takich uwag i jeszcze jedno jak zdobęde Skull left half to aby wypadła mi częśc czaszki czy musze odłorzyć
Skull left half do banku czy po prostu dalej walczyć ??
Nikobelic - 2008-04-01, 14:53
michalix07 napisał/a: | ak zdobęde Skull left half to aby wypadła mi częśc czaszki czy musze odłorzyć
Skull left half do banku czy po prostu dalej walczyć ?? |
o co chodzi
elvar - 2008-04-01, 15:06
michalix07 napisał/a: | wiem jak wygląda poszczegulny potwur i nie musisz mi tłumaczyc jak wyglądahją ale dzięki. a co do ortografi mam dysortografie i nierzyczesobie takich uwag i jeszcze jedno jak zdobęde Skull left half to aby wypadła mi częśc czaszki czy musze odłorzyć
Skull left half do banku czy po prostu dalej walczyć ?? |
Wybacz ,nie wiedziałem ,że masz dysortografię.
Jak ci wypadnie to walcz dalej
|
|
|