To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Dyskusje o RuneScape - szukam kolegi to misji

Martynka999 - 2008-04-27, 09:23
Temat postu: szukam kolegi to misji
chodzi mi oto że pomoże mi w Shield of Arrav
Kartofel55 - 2008-04-27, 09:31

ja ci pomogę jeśli ty mi pomożesz gdzie jesteś ja też robię ten quest
muszę zdobyć drugą część papierku z muzeum bo oddałem jedną część tarczy
mój błąd był w tym że nie przeczytałem tego gdzie jest druga połówka a jak chce znowu o tym porozmawiać to nie mam takiej opcji rozmowy :-(

a to mój numer gg jak chcesz do mnie napisać gdzie się mamy spotkać: numer gg 13124561

Klucznik - 2008-04-27, 09:51

ej ja go sko?czyłem i jak chcecie to mi na gg pisz a ja wam wszystko powiem :)

[ Dodano: 2008-04-27, 10:52 ]
moje gg to 7758442

Kartofel55 - 2008-04-27, 13:44

hehe mnie się już uratować nie da chyba że polecisz do phoenix gang wezmiesz kawałek tarczy weźmiesz od kolo w muzeum certyfikat i mi go dasz ale już go zrobiłeś więc nie mam na co liczyć i nigdy go nie uko?cze bo wszyscy mają mnie w dupie a ja w grze każdemu pomagam nawet hi lvlom a inni mnie głęboko gdzieś mają musiałbym napotkać kogoś z phenix gangu w czasie robienia questa to może by się pofatygował bo zrobiłem tak a teog nie powinienem robić
żaden złamany patyk mi nie chciał powiedzieć jak dostać kopie Varrock Herald tylko by być w Phoenix gangu i wziąć 2 phoenix crossbowy więc zapłaciłem kolesiowi z phoenix gangu ( graczowi ) żeby mi przyniósł i nie powinienem tego robić bo jak byłbym w phoenix gangu wziąłbym crosbowy i tarczę wróciłbym do Katriny i wziął kolejną część tarczy

Skicek - 2008-04-27, 15:59

ten quest jest wielosobowy nie da sie go w pojedynke przejsc... caly opis jest na www.runescape.pc.pl i wystarczy pojsc na jakis world i popytac ludzi kto jest z przeciwnego gangu i czy pomoze... wystarczy mniec troche inteligencji umiec angielski przy dobrej okazji polski. a nie przeklinac bo to i tak nic ci nie da
Kartofel55 - 2008-04-27, 16:18

już tak robiłem a z angola jestem biegły
tylko że ci membersi i hi lvle to takie szpanery że tylko będą manipulować każdym małym poziomem ja tylko potrzebuję drugiej części papierku
ponieważ tarczy się nie da na trade ale certyfikat ten papier tak więc można zrobić wymianę
ja dam z black arm tarczę i wezmę papier ( bo można parę razy tak robić ) a druga osoba da mi swój certyfikat

a quest zaczynałem nie w bibliotece tylko gadając z Charlie the Tramp