To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Poradnik za 350k

Axel King - 2008-05-26, 17:51
Temat postu: Poradnik za 350k
Bardzo męczy mnie to że nie mam kasy a okropnie jej potrzebuje i dlatego pożaliłem się googlom i dostałem odpowiedź otóż jest taka stronka na której pisze że za 350k (oczywiście mnie na to nie stać) można dostać poradnik jak zostać milionerem w 60 min oto link do tej stronki http://runeforum.ovh.org/milioner.html boje sie że jest to keyloger choć tam pisze że nie ale nie chce ryzykować. Jak byłby jakiś kolo który by to sprawdził to jestem mu wdzięczny bo chętnie bym zarobił choćby 1 miliona (na razie bym musiał nazbierać na sam podręcznik). A jeżeliby nikt nie chciał tego sprawdzić to niech poda sposób na zarobienie kasy. Jakby ktoś miał jakieś wonty to nie radze bo przeszukałem całe forum i nie znalazłem niczego (może mnie ktoś nazwać głupkiem ale nie rozumiem o co chodzi z tą sprzedażą w banku czy coś takiego).Proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki. :shock:
AndreeW - 2008-05-26, 18:15

Skora chcesz żeby cię nazwać głupkiem to ok : ale nie mądry :D nie no to był joke. Nie wiem co do tego poradnika - jak dać 350k -.- zrób 60 wc ( woodcutnig) i ścinaj yewy ;] na membie magic tree i jest miliarder ( no może prawie :D)
Michalinho - 2008-05-26, 18:54

Tak czy tak przekazać te 350k kolesiowi, wzamian za ten podręcznik sie nie da bo jest limit.
Nikobelic - 2008-05-26, 19:52

napewno sie nie da ale załóżcie ktoś konto wyślijcie ten nick i zobaczymy
to pewnie jakas ściema ale moze... :-|

AndreeW - 2008-05-27, 11:41

Pewnie w poradniku będzie
Kod:
Najpierw zrób 99 lvl jakiegoś skilla i możesz zaczynać zarabiać
:D

Axel King - 2008-07-05, 18:51

Kupił ktoś ten poradnik???
Patok - 2008-07-06, 11:53

nawet nie ma sensu, każdy na f2p zna system a na p2p jest zylion... oczywiście hakiem jest posiadanie memba no i zapewne SPOOOORY LVL lub te z tym sposobem jest "sprzedawanie tej gównianej książki" xD