To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Dyskusje o RuneScape - wielki strajk

Klucznik - 2008-06-05, 21:07
Temat postu: wielki strajk
wielki strajk odbył sie dziś o 21.30 na rynku varrock gracze domagali sie powrotu Wilda i zniesienia limitu czy to przyniesie efekty dowiemy sie w swoim czasie. ja tez tam bylem brało tam udział ponad 160graczy :shock:
Nikobelic - 2008-06-05, 21:09

sam limit-nie wiem po co i dlaczego
wild-może nawet by fajnie było...

szkoda że nie powiedziałeś wcześniej...

Klucznik - 2008-06-05, 21:21

limit bo nie można dawać free stuff i spamować :-P
Barti108 - 2008-06-06, 08:48

lucznik143 napisał/a:
limit bo nie można spamować :-P

Lol?

Limit według mnie jest ok, bo prawie całkowicie wytępił real world items trading. No i jest zauważalnie mniej botów :mrgreen: . Skośnoocy zostali pozbawieni jednego nielegalnego żródła dochodów :-P .
Co do PK, to mogłoby wrócić, ale trzeba by to mądrze przerobić tak, aby było fajnie jak kiedyś, ale jednocześnie wykluczałoby możliwość real world items trading.

A tak wogóle niedługo ma wejść "niebezpieczne CW", więc jeszcze nie wszystko stracone.

@Frodo@ - 2008-06-06, 12:29

Nikobelic napisał/a:
wild-może nawet by fajnie było...

Lol Wild ciągle jest, Gf !

barti108 napisał/a:
Limiet według mnie jest ok

+1

barti108 napisał/a:
Co do wilda, to mógłby wrócić, ale trzeba by go mądrze przerobić tak, aby był fajny jak kiedyś, ale ejdnocześnie wykluczał by możliwość real world items trading.

No raczej nie ma takiego sposobu.

barti108 napisał/a:
A tak wogóle niedługo ma wejść "niebezpieczne CW", więc jeszcze nie wszystko stracone.

Niewiem jak oni to zrobią, mam nadzieję że będzie to Baaardzo przemyślane, i nie będzie tam limiti 3k :roll: . Chociaż wtedy na 99% wrociłby RWT.

Podsumowując, widząc po Combatach i Umiejętności pisma i znajomości Gry, wątpie czy 1/10 osób uczestniczących w tym `Strajku` (lol) Była kiedys na `Starym` Wildzie i Pkowała. Mam kilka Screenow z tego strajku(lol2) i dzieci uczestniczące w tym czymś miały podjare z dostania Pink skirta, więc O co wam chodzi ?

minitwister1 - 2008-06-06, 14:51

fajnie by bylo zeby wild wrocil ale tez dobrze by bylo gdy by usuneli reavanty
Arek0111 - 2008-06-10, 11:16

We taki strajk hehe jak by około 2000 osób na 30 wordach strajkowało to by może coś wyszło z tego a tak to lipa
Barti108 - 2008-06-10, 15:00

minitwister1 napisał/a:
fajnie by bylo zeby wild wrocil ale tez dobrze by bylo gdy by usuneli reavanty

Dah, przecież wild cały czas jest... Tylko nie ma PK. A to zasadnicza różnica.
A revenants nie są takie złe

sebaziom - 2008-06-11, 08:12

mogliby zwiekszyc limit zamiast 3k to tak do 10-30k:)
Mycu - 2008-06-11, 13:37

na p2p limit jest do 36k i nie widze powodów żeby zwiększać ten limit na f2p bo wtedy wrócą boty które w stadach ganioają od yewa do yewa -.-
Arek0111 - 2008-06-13, 11:14

Według mnie limit jest ok.
Nie ma botów i niem a skamerów

Norbeliks - 2008-06-15, 21:28

Już wolałem boty, (no trudno, da się przecierpieć) niż limit. Nawet prezentu nie można dać, kompletnie nic.
Nikobelic - 2008-06-16, 19:33

chciałbyś dawać prezenty widząc jak wszyscy naokoło biegają w phatach i full 3rd :?:
Klucznik - 2008-06-17, 19:24

Nikobelic napisał/a:
chciałbyś dawać prezenty widząc jak wszyscy naokoło biegają w phatach i full 3rd :?:
eeee... lol nikobelic czy ty grałeś jak ge nie było ani limitu wtedy nikt nie miał phat albo 3rd age!! teraz by było tak samo nikogo by nie było stać na p hat albo inne drogie przedmioty np christmas cracker
pawlos10 - 2008-06-18, 10:37

lucznik143 napisał/a:
eeee... lol nikobelic czy ty grałeś jak ge nie było ani limitu wtedy nikt nie miał phat albo 3rd age!! teraz by było tak samo nikogo by nie było stać na p hat albo inne drogie przedmioty np christmas cracker

naprawde widać jakie jest twoje pojęcie o tej grze :shock: nikt nie miał p hata? lol...
jakoś widziałem nawet wtedy 3lvl skiller w edge z green p hatem... nie mówiąc o blue p hatach u +100lvls...
zamykam temat bo sie spam tylko robi bo gdybacie że wtedy było fajnie i w ogóle...
w jajexie same lamusy pracują którzy sa pazerni na kase i nie dają zarobić nikomu innemu prócz siebie samych... mogli inaczej usuwać boty a nie tak drastycznie jak to zrobili wówczasz...