Pytania - Klan
Ashr Ishii - 2008-06-28, 09:11 Temat postu: Klan Założyłem klan i mam dwa problemy:
1. Gdy się go wpisuje w Join Chat, okazuje się, że nie istnieje, mimo, że w moim Chat Setup jak byk stoi klan Black Mask. Dlaczego mojego klanu nie ma? Czy pominąłem coś przy tworzeniu?
2. Niektórzy nie moga do niego się dołączyć bo mają za małe cmb. Jak ustawia się wymagane cmb?
Nikobelic - 2008-06-28, 10:03
1 musisz w join chat napisać swój login a nie nazwe klanu
2 to kto może wejść i rozmawiać w chacie ustawiasz w onkach: who can enter chat? (kto może wejść na chat) i who can talk on chat? (kto może rozmawiać na chacie)
Michalinho - 2008-06-28, 10:04
1. No bo to nie wpisujesz nazwy klanu tylko nick osoby, najlepiej lidera. Można stworzyć postać z nazwą klanu i wtedy wpisywać tak jak chciałeś.
2. Tutaj nie chodzi o cmb tylko o to, kto może wejść na twój czat. Możesz ustawić, że wszyscy, że przyjaciele albo tylko ludzie z odpowiednią rangą przydzieloną przez Ciebie.
Ashr Ishii - 2008-06-28, 19:44
2. No i ustawiłem Rekrut+ ale jak jeden koleś próbował dołączyć do mojego klanu, to napisał, że nie może, bo ma za mały combat.
Mycu - 2008-06-28, 21:00
kłamał cię
nie da się ustawić od jakiego cmb można wejść.. może ma za małą range? może masz ustawione że mogą wejść tylko generałowie?
Ashr Ishii - 2008-06-29, 12:42
Mam napisane ze wchodzic mogą rekruci+ O.o Dobra, kumam o co kaman, temat do zamknięcia.
|
|
|