To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pomoc: Umiejętności - Łucznik.

Blind Eye - 2008-07-01, 20:20
Temat postu: Łucznik.
Mam pytanko, trochę krępujące, czy opłaca się grać rozwijając tylko Ranged i Defense, tzn. używać tylko Łuków i Kusz ?? ??
Michalinho - 2008-07-01, 20:29

Łucznik jest najlepszą postacią dla darmowych graczy. Na płatnych serwerach też jest znakomity.
Explo Sivo94 - 2008-07-01, 20:41

Nie najlepszy... wg mnie jest Magik chociaz on potrzebuje run a lucznik tylko strzal ktore moze zbierac
Polacy4 - 2008-07-02, 18:50

Explo ile grasz w RS

Blind Eye napisał/a:
Mam pytanko, trochę krępujące, czy opłaca się grać rozwijając tylko Ranged i Defense, tzn. używać tylko Łuków i Kusz ?? ??

Jest dobra. Każda profesja jest dobra, ale później znudzi ci się ciągłe bycie łucznikiem ;) (gwarantuje)

Blind Eye - 2008-07-02, 19:12

Cytat:
Jest dobra. Każda profesja jest dobra, ale później znudzi ci się ciągłe bycie łucznikiem (gwarantuje)

No to się potem zmieni ;)

Explo Sivo94 - 2008-07-04, 20:24

heh..., nie wiem ile gram ale to styka xD
Lucznikiem probowalem byc , nudne troche

Blacking200 - 2008-08-10, 14:01
Temat postu: Odpowiedź brzmi ...
Ja sam jestem Wojownikiem , ale mój brat gra łucznikiem , a co mnie najbardziej zdziwiło , że chociaż mam combat 61 a on o 3 mniej to i tak potrafił robić większe hity ode mnie . A jeżeli się już zdecydujesz na dystansowca , to jeżeli nie masz membersa to wez luk , jezeli posiadasz twój wybór ...
Nikobelic - 2008-08-10, 14:29
Temat postu: Re: Odpowiedź brzmi ...
Blacking200 napisał/a:
A jeżeli się już zdecydujesz na dystansowca , to jeżeli nie masz membersa to wez luk , jezeli posiadasz twój wybór ...

wogóle nie rozumiem tego zdania :-?

na f2p łucznik jest najlepszy (chociaż ja osobiście warriorem jestem :mrgreen: ) na BH full green d'hide, 70+ranged, troche runek do binda i...nikt ci nie podskoczy