Pytania - Nowa emota
Axel King - 2008-07-14, 18:22 Temat postu: Nowa emota Jak zdobyc nową emote prosze o szybką odpowiedź
Michalinho - 2008-07-14, 19:49
Musisz wykonać beginers taski w Lumbridge Diary.
Barti108 - 2008-07-14, 19:49
Ojcze wszechmogący!!! Zlituj się nad nami!!!
Cytat: | Ehh... Główna wada większości polskich RS'owców: Nie czytają news'ów... A potem lezie za tobą ła?cuszek albo bezsensowne pytania na forach i "skad to wzieles?", "gdzie moge to zdobyc?", "to tylko dla membersow?" itp... |
Trzeba wykonać nowe taski w Lumbridge...
Axel King - 2008-07-15, 09:24
Borze co to są te taski plz pomóżcie bo można dostać mote i jakiś pierście? lol
[ Dodano: 2008-07-15, 10:33 ]
mam napisane że:you have completed a beginner task i lumbrige and dayor arena
You achievement dairy has ben ubdated
NO I CO Z TEGO
Axel King - 2008-07-15, 11:01
Proszę pomóżcie mi może jakąś instrukcje.(a wogóle ktoś dostał tą emote i pierście??)
Michalinho - 2008-07-15, 11:05
Ja już zrobiłem wszystko. Mam emote i pierście? - obydwa to badziewie.
A co do:
Axel King napisał/a: | mam napisane że:you have completed a beginner task i lumbrige and dayor arena
You achievement dairy has ben ubdated
NO I CO Z TEGO |
To znaczy, że wykonałeś jedno z najprostszych zada? w tym diary.
Włącz sobie listę questów i naduś takie zielone kółeczko u góry z prawej strony i tam będziesz miał listę diary's. Nadusisz na Lumbridge i Ci się pojawi co masz zrobić aby wykonać poszczególne zadania.
Felis - 2008-07-16, 13:49
Mógłby mi ktoś pomóc?
Cytat: | Have the Fishing Tutor send you on an errand. Follow the road south, out of Lumbridge, through the graveyard. Keep following the road until you reach the Fishing Tutor to the east. Speak to him to ask for an errand. |
Nie umiem gadać z tym przewodnikiem, próbowałam wszystkiego i cały czas nie doprowadziłam odpowiednio rozmowy. Co robić?
Michalinho - 2008-07-16, 14:29
Też miałem z tym problem, ale mi sie udało jakoś. Tutaj CHYBA chodzi o to, abyś wzięła od niego pracę/zadanie.
Felis - 2008-07-16, 14:41
Rzeczywiście Ja miałam inną pracę (o przewodnika magii) i nie chciałam z niej rezygnować, no ale zrezygnowałam i rzeczywiście o to chodziło. Dzięki
ying713 - 2008-07-19, 07:42
a co trzeba zrobic aby to zacząć
kondzio14 - 2008-07-19, 19:29
Musisz isc do Lumbridge i kolo general store jest jack explorer
pogadaj z nim
Jak juz zrobilem :p
elvar - 2008-07-26, 10:19
Hmm.. myślę, że nie trzeba zbyt chłonnego umysłu i mieć status pożeracza poradników RS, aby to wykonać. Archievement Diary zostało zdaje się zrobione specjalnie po to, aby nauczyć nowych graczy świata Runescape. Po za tym aż chce się uczyć, bo motywacją jest wspaniały pierście? .Jeśli ktoś gra przez dłuższy czas w tę grę, poznał skille, wykonał questy, nie powinien mieć problemów z Archievement Diary. Stopnie trudności zostały zrobione po to, aby początkujący gracz mógł pozazdrościć tym "troche lepszym" graczom Low Alchemy i tp(na pole kapusty, obok D Village) (żart). Uważam, że warto by zrobić mini poradnik dla Polskich newbie
Michalinho napisał/a: | Też miałem z tym problem, ale mi sie udało jakoś. Tutaj CHYBA chodzi o to, abyś wzięła od niego pracę/zadanie. |
Tak, trzeba wykonać jakąś pracę
Ja miałem przynieść 22 willows logs
Axel King napisał/a: | Borze co to są te taski plz pomóżcie bo można dostać mote i jakiś pierście? lol |
...Radzę najpierw zajrzeć do słownika ortograficznego
|
|
|