Pytania - Konto
Norbeliks - 2008-07-16, 09:44 Temat postu: Konto Kto¶ z Was może pamięta jak założyłem temat o moim zablokowanym koncie z pro¶b± o pomoc, na pewno pamięta barti108, najbardziej pomógł. Teraz już wiem jak konto odblokować, jest większy problem. Kto¶ ukradł mi hasło i podejrzewam, iż jest to facet który to konto mi sprzedawał, ponieważ nie zmieniłem recovery questions, jedynie hasło. Nie mogę tego konta odzyskać, każda moja pro¶ba ko?czy się na Cytat: | Appeal Status: Denied | . Co mogę teraz zrobić? Podaje recovery questions i wszystkie poprzednie hasła, a mimo to nic. Być może ten facet zmienił recovery questions na nowe, ale mimo to pisz± że stare recovery też mog± się przydać. Czy jest jeszcze jakikolwiek sposób bym odzyskał konto?
PS Nie mam z nim kontaktu, po sprzedaży zmienił numer GG.
Skicek - 2008-07-16, 11:17
jesli minelo 7 dni odkad zmienil recovery to juz raczej nie odzyskasz konta.
Norbeliks - 2008-07-16, 11:26
Nic mi nie pozostało jak płacz... A je¶li nie minęło?
poltek - 2008-07-17, 07:40
powiem tak niena o co tak lametowac kazdy czasami ma w zyciu gracza takie chwile o i to bedzie do ciebie bardzo dobra nauczka aby nie kupowac kont jezeli postac nie miala przynajmniej 100 combat to nie ma o co plakac
Norbeliks - 2008-07-17, 10:52
Na membersie miała 100 który¶ Na f2p 95, jak mam w profilu.
Axel King - 2008-07-21, 19:09
mi też dzi¶ chakneli konto kupiłem je od gostka z allegro miało 80 combat i memba zrobiłem recorvery questions oraz nowe hasło ale nie wiem co wpisać tam gdzie podać jakie¶ dane z kupowaniem memba błagam pomocy bo se żyły pochlastam wogóle zróbcie jak±¶ instrukcje błagam
@Frodo@ - 2008-07-22, 12:08
Masz nauczkę że kont się nie kupuje, a jeżeli nie umiesz grać i musisz kupować już zrobione postacie to przesta? grać i po sprawie lol. Przez takich jak ty były takie zwalone uptady więc GF.
Axel King - 2008-07-22, 14:42
nie masz podpowiedzi to na drzewo i nie spamuj @Frodo@
@Frodo@ - 2008-07-22, 19:08
Chłopcze nie wiem gdzie zauważyłe¶ mój spam... powiedziałem co miałem do powiedzenia i tyle, powiem Ci więcej to ty spamujesz trollu więc STFU.
|
|
|