Pomoc: Quest'y - początek
firekan$ - 2008-07-29, 08:24 Temat postu: początek ej tera wyszła ta nowa wersja runescape i zrobiłem se nowe konto na poczontku są jakieś kłesty mam proble doszłem do tego zadania co trzeba zrobić coś w banku i nie wie dokładnie co może mi ktoś pomuc?
Barti108 - 2008-07-29, 08:57
Płacz i zgrzytanie zębów...
Bilbia, X, X-X
Człowieku, jaka nwoa wersja RuneScape? Nowa grafika wyszła i tyle, żadneog nwoego konta nie trzeba robić.
PS Słuchajcie proroka (czyli mnie )
Cytat: | Ehh... Główna wada większości polskich "graczy RS": Nie czytają news'ów... Wszytsko napsiane, wytłumaczone, pdoane jak na tacy, a oni oelwają... A potem lezie za tobą ła?cuszek albo bezsensowne pytania na forach i "skad to wzieles?", "gdzie moge to zdobyc?", "to tylko dla membersow?" itp... |
firekan$ - 2008-07-29, 09:50
no tak ale ja se postanowiłem zrobić nowe konto bo tamte mi shakowali i robie sobie nowe ale właśnie nie wiem co
elvar - 2008-07-29, 11:17
firekan$ napisał/a: | no tak ale ja se postanowiłem zrobić nowe konto bo tamte mi shakowali i robie sobie nowe ale właśnie nie wiem co |
Nie rozumiem co Ci sprawia trudność... Tutotrial ? Jeśli nawet nie umiesz go zrobić, możesz znaleźć na różnych portalach, YouTube, czytać Newsy...
@Frodo@ - 2008-07-29, 11:40
Sko?cz z grą i weź się za naukę
goldensun - 2008-11-20, 18:35
ach...!musisz przeslunac jeden przedmiot na ten + i masz to zalatwione
|
|
|