Pytania - Pytania???
Axel King - 2008-07-30, 08:31 Temat postu: Pytania??? Mam parę pyta?:
1.Co mogę założyć do full granite z tarczą (oprócz whipa)?
2.Gdzie mogę znaleźć: defendera,healbreda,Fighting Torso?
3.Co skillować na pierwszym miechu memba?
4.Gdzie można kopać granit, i czy coś można z niego zrobić?
[ Dodano: 2008-07-30, 09:36 ]
a zapomniałem czy f2p mają jakąś książkę którą można nosić??? zawsze mi się zdawało że nie ale patrze sobie na allegro a ten gość ma książę a chyba nie miał memba oto link: http://www.allegro.pl/ite...cape_79cbt.html
Nikobelic - 2008-07-30, 10:11
na f2p nie można nosić ksiązek
Mycu - 2008-07-30, 16:01
Axel King napisał/a: | 1.Co mogę założyć do full granite z tarczą (oprócz whipa)? |
każdą bro? którą możesz trzymać w 1 ręce np. dragon scimi
Cytat: | 2.Gdzie mogę znaleźć: defendera,healbreda,Fighting Torso? |
warriors guild, tyras camp, barbarian outpost
Axel King napisał/a: | 4.Gdzie można kopać granit, i czy coś można z niego zrobić? |
Kopac granit można na pustyni - południe od bandit camp
Ashr Ishii - 2008-07-30, 17:46
Mycu napisał/a: | bandit camp |
Eee?? Gdzie jest ten banit camp?
Nikobelic - 2008-07-30, 19:21
eee a co to jest mapa? wytłumacz mi to sam sobie odpowiesz
Sephirothsik - 2008-07-30, 19:26
Kod: | 3.Co skillować na pierwszym miechu memba? |
Ja bym skillował wszystkie memberskie skille do 40, a potem najbardziej bym się skupił na Agillity, Construction, Summoning i Fletching <Te bym do jak największego lvla robił
Ashr Ishii - 2008-07-30, 19:27
Hmmm... mapa to świstek papieru z zaznaczonymi większymi miastami, opisująca wizualnie krainy świata runescape xD Ale nie ma na niej bandit camp.
Nikobelic - 2008-07-30, 19:33
Ashr Ishii napisał/a: | Hmmm... mapa to świstek papieru z zaznaczonymi większymi miastami, opisująca wizualnie krainy świata runescape xD Ale nie ma na niej bandit camp. |
jest
Sephirothsik napisał/a: | Kod: | 3.Co skillować na pierwszym miechu memba? |
Ja bym skillował wszystkie memberskie skille do 40, a potem najbardziej bym się skupił na Agillity, Construction, Summoning i Fletching <Te bym do jak największego lvla robił |
czemu akurat te? ja bym skillował all do 30 potem slayer thieving agi i huntera
Sephirothsik - 2008-07-30, 19:34
Ja tylko podałem co JA bym skillował, nie mówie co ON ma skillować Podsuwam pomysł
Mycu - 2008-07-30, 22:14
Nikobelic napisał/a: | Ashr Ishii napisał/a:
Hmmm... mapa to świstek papieru z zaznaczonymi większymi miastami, opisująca wizualnie krainy świata runescape xD Ale nie ma na niej bandit camp.
jest |
jest a do tego możesz na dole wpisać szukanego miejsca
Ashr Ishii - 2008-07-31, 14:15
O jaką mapę wam chodzi?? O.o Bo chyba nie o tą, co się kupuje w garncarskim xD
Nikobelic - 2008-07-31, 14:39
Boże daj mi cierpliwość...
nie zauważyłeś że od czasu nowej grafy koło tego kółeczka z mini-mapą pojawił się obrazej kuli ziemskiej? jak go klikniesz to ci się chwile bedzie ładowało i pojawi ci sie mapa...na dole jest pasek klikasz go piszesz nazwe miejsca i ono ci sie pokazuje (z bandit campem jest dziwnie bo są 2 i nie wiem do ko?ca dlaczego sie tylko jeden pokazuje)
|
|
|