Pytania - Runecrafting Guild and Game
Barti108 - 2008-08-16, 19:56 Temat postu: Runecrafting Guild and Game Wdzięczny był bym, gdyby ktoś mógłby w jasny i mądry sposób opsiac mi o co chodzi w rc guild and game. Nie bło mnie 8 dni, a juz się w tym nie łapię. A newsów mam tyle do nadrobienia, że już mi się nie chce czytać.
Słyszałem też, że tam mozna nieżle zarobić. To prawda?
Norbeliks - 2008-08-16, 21:04
News jest przeze mnie przetłumaczony, jest w dziale Wiadomości. The Great Orb Project - gra grupowa której celem jest zdobyć więcej kul niż drużyna przeciwna. Są jakieś utrudnienia, przeszkadzające w zdobyciu kul. Co do zarobku - nie wiem. Nagrody to cały set Runecrafting (coś w stylu ubioru dla Maga), Runecrafting staff (czy coś podobnego, bonusy podobne jak do zwykłych staff'ów), chyba (nie jestem pewien) talizman łączący moc wszystkich talizmanów, pure i rune ess. Może cos pominąłem, ale sam w tę minigrę nie grałem. Można tam też ćwiczyć RC XP ale nie wiem w jaki sposób.
Axel King - 2008-08-17, 20:52
jak grac w ta gre? i gdzie ona jest?
Mycu - 2008-08-18, 08:17
Cytat: | jak grac w ta gre? |
Norbeliks napisał/a: | News jest przeze mnie przetłumaczony, jest w dziale Wiadomości. The Great Orb Project - gra grupowa której celem jest zdobyć więcej kul niż drużyna przeciwna. |
gra jest w wiezy magów niedaleko Dyranor Village
Barti108 - 2008-08-18, 21:12
Byłem w Gildii, rozmiawiałem z wszystkimi magami, z którymi się da i coś gadali o tym projekcie, że z altarów ucieka energia i że trzeba tam wkładac zielone orby a zółte wyjmowac (i na odwrót), ale nikt nic bardziej szczegółwoego mi nie powiedział ani nikt tych orób mi nie dał. No i gdzie się tą mini grę zaczyna, bo w Gildii nic takeigo nie znalazłem.
Norbeliks - 2008-08-18, 21:17
Podobno jakiś mag cię telportuje ale również nic więcej nie wiem.
Michalinho - 2008-08-19, 09:28
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Obejrzyjcie, a trochę wam to rozjaśni sprawę.
Barti108 - 2008-08-26, 08:21
Dobra, już wiem o co chodzi. Można zamknąć.
|
|
|