To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Dyskusje o RuneScape - RuneScape w języku polskim?

Mycu - 2008-08-19, 10:33
Temat postu: RuneScape w języku polskim?
Jagex wczoraj(18 sierpie?) dał na stronie głównej nową ankiete, pytania są różne ale ostatnie jest dla was najważniejsze ;)

"Which of the following languages would you like RuneScape to be available in?"

Czyli jaki język chcielibyście mieć w waszej ukochanej grze :P

wystarczy wejść http://poll.runescape.com/latestpoll.ws
zalogować się a następnie wybrać język polski (Polish) i może kiedyś runescape będzie w języku polskim ;)

Norbeliks - 2008-08-19, 11:16

Taaa... Z tym że polski jest na tych niższych miejscach :roll:
Skicek - 2008-08-19, 12:14

jak narazie 9 jestesmy :P mozemy dac rade.... przynajmniej na 3 miejsce
Barti108 - 2008-08-20, 20:57

Osobiście dużo bardziej bym wolał wspomnianą opcję płacenia za p2p SMS'em. Bo przez taki polski serwer tylko by się opinia nam psuła jakby taki nroamlny człowiek nie z Polski sobie tam wszedł i zobaczył tych, co by się tam przenieśli z w19 to jaka by była potem jego opinia o Polakach można przewidzieć.

No i te zabójcze spolszczenia...
Cytat:
crafting - umiejętność pozwalająca na tworzenie ubra?, koszyków, torb, biżuterii, lasek bitewnych i wyrobów szklanych

Cytat:
O nie właśnie umarłeś!

BTW Już 8 miejsce (1 ma "other", więc mozna uznać, że 7).

Skicek - 2008-08-20, 21:32

ale co tu ukrywac tak niedlugo bedzie wygladalo nasze spoleczenstwo wiec... ale moze przez ten polski jezyk cos sie naucza bo tak nic nie czaja i wogole
Norbeliks - 2008-08-21, 08:10

Oj, nawet gdyby zrobili ten polski, to i tak bym wchodził na ameryka?skie, ponieważ gra po angielsku dużo bardziej mnie zadowala. W jakiejś tam małej części uczy języka :-P Poza tym Polacy są w większości bardzo niemili, a Report Abuse mają w dupie, bo obrażają po polsku :>
Skicek - 2008-08-21, 09:23

tak tylko ze jak bedzie polski jezyk to raport bedzie juz dzialal na polskie klniecia itd... wiec polowa osob odrazu dostanie bana ;D
Nikobelic - 2008-08-21, 11:14

skicek napisał/a:
wiec polowa osob od razu dostanie bana ;D

i dobrze bo jak sie wejdzie na w19 to żal dupe ściska jak sie patrzy na te "wiązanki"

Ashr Ishii - 2008-08-21, 11:21

Ostaaary... a ja reportuję kazdego, kto kogoś przezwie lub przeklnie na w19. I to ma nie działać? Czy Jagexu nie stać na tłumacza?
Felis - 2008-08-21, 13:20

może nie...

myślę, że możemy znaleźć się wysoko... pamiętacie pytanie, świat jakiego kraju (nie wiem jak to powiedzieć) powinien się tu pojawić? Polacy byli chyba na 1 lub 2 miejscu... no a chyba wstyd by było, przegrać np. z Litwą ..

jozinzpoland - 2008-08-21, 14:14

Skicek!Może to głosowanie dasz do wiadomości na portal Pogromcy Ciemności?Będą więcej klikać!PS.HEJ!Mam pomysł!Głosujmy na niemieckich serwerach o polski serwer!Ja tak zrobiłem!
Nikobelic - 2008-08-21, 16:28

dużo nam to da naprawdę... :roll:
Vego - 2008-08-22, 17:23

Zawsze coś, a tak przy okazji, popieram pomysł sławka :)
Ashr Ishii - 2008-08-23, 19:20

Slawek5 i co z tego że na niemieckim servie głosujesz? Przecież i tak to tak samo, jakbyś głosował na ruskim, yakuza?skim, peki?skim, polskim, irackim czy kambodża?skim...
@Frodo@ - 2008-08-24, 23:42

Ashr Ishii napisał/a:
Przecież i tak to tak samo, jakbyś głosował na ruskim, yakuza?skim, peki?skim, polskim, irackim czy kambodża?skim...

Tylko zauważ pr0 graczu że rs jest tylko w języku angielskim i niemieckim, tak więc gratuluję ci pomysłowości