Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Dyskusje o RuneScape - RuneScape w języku polskim?
Mycu - 2008-08-19, 10:33 Temat postu: RuneScape w języku polskim?Jagex wczoraj(18 sierpie?) dał na stronie głównej nową ankiete, pytania są różne ale ostatnie jest dla was najważniejsze
"Which of the following languages would you like RuneScape to be available in?"
Czyli jaki język chcielibyście mieć w waszej ukochanej grze
wystarczy wejść http://poll.runescape.com/latestpoll.ws
zalogować się a następnie wybrać język polski (Polish) i może kiedyś runescape będzie w języku polskim Norbeliks - 2008-08-19, 11:16 Taaa... Z tym że polski jest na tych niższych miejscach Skicek - 2008-08-19, 12:14 jak narazie 9 jestesmy mozemy dac rade.... przynajmniej na 3 miejsceBarti108 - 2008-08-20, 20:57 Osobiście dużo bardziej bym wolał wspomnianą opcję płacenia za p2p SMS'em. Bo przez taki polski serwer tylko by się opinia nam psuła jakby taki nroamlny człowiek nie z Polski sobie tam wszedł i zobaczył tych, co by się tam przenieśli z w19 to jaka by była potem jego opinia o Polakach można przewidzieć.
No i te zabójcze spolszczenia...
Cytat:
crafting - umiejętność pozwalająca na tworzenie ubra?, koszyków, torb, biżuterii, lasek bitewnych i wyrobów szklanych
Cytat:
O nie właśnie umarłeś!
BTW Już 8 miejsce (1 ma "other", więc mozna uznać, że 7).Skicek - 2008-08-20, 21:32 ale co tu ukrywac tak niedlugo bedzie wygladalo nasze spoleczenstwo wiec... ale moze przez ten polski jezyk cos sie naucza bo tak nic nie czaja i wogoleNorbeliks - 2008-08-21, 08:10 Oj, nawet gdyby zrobili ten polski, to i tak bym wchodził na ameryka?skie, ponieważ gra po angielsku dużo bardziej mnie zadowala. W jakiejś tam małej części uczy języka Poza tym Polacy są w większości bardzo niemili, a Report Abuse mają w dupie, bo obrażają po polsku Skicek - 2008-08-21, 09:23 tak tylko ze jak bedzie polski jezyk to raport bedzie juz dzialal na polskie klniecia itd... wiec polowa osob odrazu dostanie bana Nikobelic - 2008-08-21, 11:14
skicek napisał/a:
wiec polowa osob od razu dostanie bana
i dobrze bo jak sie wejdzie na w19 to żal dupe ściska jak sie patrzy na te "wiązanki"Ashr Ishii - 2008-08-21, 11:21 Ostaaary... a ja reportuję kazdego, kto kogoś przezwie lub przeklnie na w19. I to ma nie działać? Czy Jagexu nie stać na tłumacza?Felis - 2008-08-21, 13:20 może nie...
myślę, że możemy znaleźć się wysoko... pamiętacie pytanie, świat jakiego kraju (nie wiem jak to powiedzieć) powinien się tu pojawić? Polacy byli chyba na 1 lub 2 miejscu... no a chyba wstyd by było, przegrać np. z Litwą ..jozinzpoland - 2008-08-21, 14:14 Skicek!Może to głosowanie dasz do wiadomości na portal Pogromcy Ciemności?Będą więcej klikać!PS.HEJ!Mam pomysł!Głosujmy na niemieckich serwerach o polski serwer!Ja tak zrobiłem!Nikobelic - 2008-08-21, 16:28 dużo nam to da naprawdę... Vego - 2008-08-22, 17:23 Zawsze coś, a tak przy okazji, popieram pomysł sławka Ashr Ishii - 2008-08-23, 19:20 Slawek5 i co z tego że na niemieckim servie głosujesz? Przecież i tak to tak samo, jakbyś głosował na ruskim, yakuza?skim, peki?skim, polskim, irackim czy kambodża?skim...@Frodo@ - 2008-08-24, 23:42
Ashr Ishii napisał/a:
Przecież i tak to tak samo, jakbyś głosował na ruskim, yakuza?skim, peki?skim, polskim, irackim czy kambodża?skim...
Tylko zauważ pr0 graczu że rs jest tylko w języku angielskim i niemieckim, tak więc gratuluję ci pomysłowości