Pomoc: Quest'y - Kill the Elvarg! -how?-
Magikwody Pl - 2008-09-01, 19:45 Temat postu: Kill the Elvarg! -how?- Tak jak w temacie jakim sposobem mogę pokonac Elvarga mając 45 cmb lvl? Magia? Łucznictwo? Walka
Michalinho - 2008-09-01, 20:38
Hmm... Jakbyś miał swordfishe, strenght potion i używał prayera to polecam melee.
krystek61 - 2008-09-01, 20:39
Chyba melee (walką) ale przygotuj lobki albo swordy , rune scimmy , antidragon shield i tele runki jakbyś nie dał rady go dobić
Werenall - 2008-09-01, 20:40
Pisząc "walka" chodzi ci o walkę wręcz? Zakładam, że tak.
Walka wręcz - Ja go pokonałem właśnie tym sposobem, chociaż robiłem to na 55-60 cmb i rozwijałem się tylko w melee. Sposób całkiem skuteczny, ponieważ możesz nosić tą tarczę, która redukuje obrażenia zadawane przez smoczy oddech.
Walka dystansowa - Polecana przez większość graczy. Słyszałem, że jest jakiś safe point, gdzie dosięga cię chyba jedynie ognie. Jednak nie masz możliwości noszenia anti-dragonfire shield
Magia - Stanowczo odradzam!
Nikobelic - 2008-09-02, 06:08
ale na melee lepiej z full addy (+ rune scimi), niż z full rune - po prostu jest łatwiej, bo smok, ogniem zadaje ci mniejsze hity (średnio o 3), a z melee, hity prawie nie rosną (średnio 1), sprawdzałem, i z full addy i z full rune (dla zabawy kilka razy ), i potwierdzam to
Magikwody Pl - 2008-09-02, 14:42
Postanowiłem nabic level ataku do 50. Na czym polecacie?
Wywnioskowałem z waszych odpowiedzi że powinienem wziąc do walki z Elvargiem te rzeczy:
-Rune scimitar ×
-Full addy √
-2 strenght potion ×
-Cały inwentarz swordfishy ×
-60 coins √
Nikobelic - 2008-09-02, 17:49
a ten attack na flesh crawlerach 2 lvl SoS, z wędką i piórkami - i uzupełniając ich zapas, jak się sko?czą
Magikwody Pl napisał/a: | -Rune scimitar+
-Full addy √
- strenght potion +
-Cały inwentarz swordfishy +
-60 coins x (kolege który weźnie 120 coins i sworda da ci 30 na popłyniecie na wyspę, a potem sworda, żeby jednak był full inv) |
|
|
|