Pytania - jak zrobić nowego questa
Herson234 - 2008-12-16, 20:38 Temat postu: jak zrobić nowego questa Jak zrobić tego nowgo questa? myths of the white lands
Ashr Ishii - 2008-12-18, 15:32
Długi jest, nie da się tego wytłumaczyć, poza tym jest on na logiczne myślenie i taktykę, gdy jesteś na poziomie jaski? i musisz się ślizgać albo pchać na koniec te kamyki. Nie da się opisać, musisz sam zrobić. A gdzie się zaciąłeś?
P.S. Nie warto go robić, bo daje tylko lampę z 500 expami.
Nikobelic - 2008-12-18, 15:36
ale daje też 1 qp, a na f2p to dużo
Martynka999 - 2008-12-22, 20:31
To tylko dla mebers'ów?
Barti108 - 2008-12-22, 21:47
Nie, dla f2p też jak wszystkie events & events quests.
Ashr Ishii napisał/a: | Długi jest |
Lolo, chyba nigdy nie byłeś p2p jak uważasz przejście kilku jaski? za długi quest...
Ashr Ishii - 2008-12-23, 13:29
barti108 napisał/a: | Lolo, chyba nigdy nie byłeś p2p jak uważasz przejście kilku jaski? za długi quest... |
Nie, nie byłem, co nie zmienia faktu, że Myths of The White Lands jest zbyt długi, żeby go tu opisywać.
Martynka999 - 2008-12-23, 18:03
Gdzie zacząć i gdzie te jaskinie?ma ktoś link to całego questa?
Vego - 2008-12-23, 23:09
O ile mi wiadomo ten quest nie jest nigdzie opisany i raczej nie będzie, bo to się nikomu nie opłaca . Ale spróbuje opisać go w skrócie skoro ładnie prosisz . Zaczynasz go u Explorer Jacka w Lumbridge, następnie idziesz na północ aż dojdziesz do lodowiska ( na mapie jest oznaczone prezentem ), gadasz z snow impem w czapeczce Mikołaja który daje ci naszyjnik dzięki któremu możesz przyzwać swojego snow impa, i tym samym rozpoczynasz eventa ( aby wykonać eventa szukasz na całym świecie f2p takiego faceta który stoi na jednej z wielu plam śniegu, jak go znajdziesz imp cię przeteleportuje do miejsca gdzie musisz się poślizgnąć w taki sposób aby wpaść na tego łebka, reszta to dialog ). Wracając do questa, po otrzymaniu naszyjnika nakładasz go nasienie i naciskasz operaturte dzięki czemu pojawia się twój imp, jak się już pojawi musisz tak idziesz nim pogadać aby znikną. Następnie idziesz powrotem do snow impa w czapeczce i prosisz go aby cię przeteleportował do "jaski?" reszta są to zadania na logile, jedyne co mogę ci jeszcze podpowiedzieć że w tych jaskiniach za pomocą ślizgania się w poziomie, pionie i po skosie musisz przejść jaskinie jedna po drugiej, w przedostatnie jaskini musisz ustawić bloki śniegu do ściany jaskini tak aby powstał most, potem idziesz do yeti który wyrzuca cię z jaskini swoim śmierdzącym oddechem cofasz się 2 jaskinie do tylu i wchodzisz na most, jak dojdziesz do jaskini z yeti ( po tym moście ) przeczytaj obrazek znajdujący się na ścianie i krzyknij na yeti przez wielka lodowa trąbę. Następnie cofasz się aby zejść z mostu i znów udajesz się do yeti, teraz nic ci nie zrobi bo leży plackiem na ziemi i spokojnie możesz wsiąść jego odchody . po podniesieniu ich wracasz do głównej jaskini ( tej największej ) i gadasz z impami które na ciebie tam czekają, aby zamrozić ci te odchody. Teraz możesz udać się powrotem do Jacka i odebrać nagrodę ( lampa dająca 500 exp do dowolnej umiejętności i 1 quest point ).
Mam nadzieje że pomogłem pozdrawiam Vegossj
Nikobelic - 2008-12-24, 10:25
vegossj napisał/a: | bo to się nikomu nie opłaca |
opłaca się bo za kilka/naście dni to będzie zwykły pejtuplejski kłest
Martynka999 - 2008-12-25, 19:43
Gdzie jest ten Jack?I jak zrobić tego mosta?Przylepić śnieg do ściany?
Barti108 - 2008-12-25, 22:04
Jack jest w domku obok sklepu w Lumb, a ten "most" naprawiasz przy pomocy dwóch bloków śniegu tam się znajdujących, które musisz odpowiednio przysunąć do ściany.
|
|
|