Pytania - Snow imp
Dreslaw - 2008-12-19, 20:20 Temat postu: Snow imp Czy ktoś wie jak przywołać tego "snow imp'a"(śnieżnego chochlika)??
tomaszkazimi - 2008-12-19, 20:34
Na polnoc od Lambrige jest lodowisko. Widec je wyraznie na mapie.
Przed tym lodowiskiem stoi Head imp taki w czapce mikolaja. Pogadaj z nim a .....
Reszta juz jest prosta
Dreslaw - 2008-12-20, 10:01
Rozmawiałem i nie zrozumiałem tylko jak przywołać tego stworka.
Nikobelic - 2008-12-20, 10:04
musisz założyć amulet który ci da head snow imp, i w oknie ekwipunku kliknąć go porawym guzikiem myszki i nacisnąć operate
Dreslaw - 2008-12-20, 10:10
Dzięki. Odwdzięczyć się moge chyba mówiąc, że najleprzym pożywieniem jest chyba ciasto (nie tort), bo regeneruje 7 i jest dwórazowe.
Ashr Ishii - 2008-12-20, 20:11
O.o Łał! Dzięki, ta informacja zmieni całe moje życie !
Vego - 2008-12-20, 20:52
Dreslaw napisał/a: | Dzięki. Odwdzięczyć się moge chyba mówiąc, że najleprzym pożywieniem jest chyba ciasto (nie tort), bo regeneruje 7 i jest dwórazowe. |
swordfish regeneruje tyle samo życia co całe cake i nie je się go w częściach co często ratuje skórę
Ashr Ishii napisał/a: | O.o Łał! Dzięki, ta informacja zmieni całe moje życie! |
Z tego postu wynika że RuneScape jest twoim życiem, a więc dam ci dobrą koleże?ską rade przesta? postrzegać RuneScape jako sprawę priorytetową bo ta gra jest jedynie zwykłym pochłaniaczem czasu, i grając w nią na chleb nie zarobisz. A więc jeżeli ci się wciągnęły takie gry to polecę ci o wiele lepszą i fajniejszą od RuneScape. Ta gra to realne życie, w niej zdobywaj wysokie skile i coins a wyjdziesz na tym o wiele lepiej .
Ashr Ishii - 2008-12-20, 21:07
vegosjj, to był sarkazm...
Barti108 - 2008-12-20, 21:35
Haha, Vego nie zrozumiał
Dreslaw napisał/a: | Dzięki. Odwdzięczyć się moge chyba mówiąc, że najleprzym pożywieniem jest chyba ciasto (nie tort), bo regeneruje 7 i jest dwórazowe. |
"Dwórazowy" to jest chyba iloraz twojej inteligencji.
No sorki, wiem że nie każdy jest mistrzem ortografii, ale to już lekka przesada. Regulamin powinien coś takiego uwzględniać jako oszpecanie forum, bo przecież jest Word, Firefox...
Dreslaw - 2008-12-21, 09:26
Cieszę się że używacie moich postów i tematów do obrażnia się.
|
|
|