To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - oradnieto mnie i potszebuje kasy

krul1009 - 2009-01-07, 19:19
Temat postu: oradnieto mnie i potszebuje kasy
siemka to mój pierwszy post
mam problem nie mogę zdobydz szybko kasy na 47 combacie potszebuję na zbroje rune i miecz i tarcze rune czy ktoś zna szybkom i łatfom robote tex za odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( :-( :-( :-( :-(

Skicek - 2009-01-07, 20:22

krul po pierwsze nawet twoj nick ma blad ortograficzny po drugie jesli juz musisz o cos pytac to przynajmniej napisz to wczesniej w takim programnie o nazwie MS Word najlepiej 2003 albo 2007 i tam gdzie ci podkresli taka czerwona kreska to wcisnij prawy klawisz i wybierz wyraz o ktory ci chodzilo a jesli nic tam nei ma to znaczy ze takowy wyraz nie istnieje i nikt cie nie rozumie...

ale wracajac do tematu to mozesz albo zaczac zdobywac jakies surowce np iron ore coal albo cow hide albo feathers czyli piora... i sprzedawac je na GE (grand exchenge) znajduje sie w varrock nad zachodnim bankiem.

Vego - 2009-01-07, 20:37

dobrym sposobem na zarobek ( dla ciebie w obecnej sytuacji ) jest wydać 30 gp na statek do karamji. Tam zbierasz tuny które wywalają ludzie łowiący swodfishe, i sprzedajesz je w sklepie nieopodal ( polecam jakiś full word ) kiedyś zarobiłem tak 50k w godzinę ;-)

A co do ortografii, ściągnij se Mozille Firefox, będzie ci poprawiała błędy tak samo ja Microsoft Word ;-)

slawex17 - 2009-01-07, 20:43

vegossj napisał/a:
A co do ortografii, ściągnij se Mozille Firefox, będzie ci poprawiała błędy tak samo ja Microsoft Word ;-)

-popieram, polecam i korzystam ;-)

Morgoth2 - 2009-01-07, 21:20

Jeżeli masz 40 I 40 crafting to kup sobie brown apron i wydobywaj gold ore w crafting guild (jest tam 7 skałek golda).
krul1009 - 2009-01-07, 21:31

sory za pismo orto ale tamten co pierwszy napisał też ma pisze się nie a nie nei
ha ha ha tekst za to ale mam mozile

Vego - 2009-01-07, 21:37

krul1009 napisał/a:
sory za pismo orto ale tamten co pierwszy napisał też ma pisze się nie a nie nei
ha ha ha tekst za to ale mam mozile

wklej to z laski swojej na Worda i wyślij na nowo bo puki co nie mogę cie rozczytać :lol:

Skicek - 2009-01-08, 19:56

lol po dlugim czasie zrozumialem chyba o co mu chodzi i to ze napisalem nei a nie nie to przez to ze pisze za szybko bo pisze okolo 250 do 300 znakow na minute... wiec nieraz palce nie nadazaja i nie trafiaja tam gdzie maja
krul1009 - 2009-01-09, 20:18

i co ja jestem mistrzem w mojej klasie mam 350 znaków na minute i 0 błędów ha i co tera wo gule nie mam błeda ortograficznego ha u ci sprawdzi sobie ha :evil:
Ashr Ishii - 2009-01-09, 22:17

krul1009 napisał/a:
i co ja jestem mistrzem w mojej klasie mam 350 znaków na minute i 0 błędów ha i co tera wo gule nie mam błeda ortograficznego ha u ci sprawdzi sobie ha

Nie no, krul1009, ty po prostu jesteś pro hitman... Masz rację, jesteś mistrzem, piszesz 350 znaków na minutę i 0 błędów, a 13 słowo, mianowicie "minute", dwudzieste "tera", dwudzieste pierwsze i dwudzieste drugie "wo gule", dwudzieste piąte "błeda", dwódzieste ósme "u" to nie są błędy, pomijając juz brak znaków interpunkcyjnych i nielogiczność 6 ostatnich słów.

Weź ty się najpierw naucz stawiać przecinki, a także zapamiętaj, że "minute" pisze się przez "ę", do "tera" trzeba dodać na ko?cu "z" (chyba że jesteś wieśniarzem), "wo" i "gule" przydałoby się połączyć a "gule" pisze się przez "ó",a "błeda" pisze się przez "ę", tak poza tym to ty wymiatasz...

co za noob...

Vego - 2009-01-09, 23:28

Ashr Ishii napisał/a:
co za noob...

masz rację ale daruj sobie takie ko?cówki następnym razem ;-) , teraz według mnie wystarczy upomnienie, ale następnym razem będzie warn.

Barti108 - 2009-01-10, 22:29

Ludzie... CO Z TĄ POLSKĄ?
Ashr Ishii - 2009-01-11, 11:49

Wali się pod względem wykształcenia młodzieży, ale nie zamartwiaj się, i tak nie poradzisz....