To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - "Piszę poprawnie po polsku mówię stop analfabetom!.&quo

Dreslaw - 2009-01-07, 21:24
Temat postu: "Piszę poprawnie po polsku mówię stop analfabetom!.&quo
Denerwują mnie takie określenia. Nie każdego to wina że pisze z błędami. Np. Dyslektycy (którym sam jestem), dysgraficy itp. I nie każdy może zainstalować Firefox'a (Windows może mieć np. zabezpieczenia).
slawex17 - 2009-01-07, 21:30

nie denerwuj się, ja do Ciebie nic nie mam ;-) :-)
i akceptuje każdego człowieka,...- chyba ze mnie okropnie zirytuje ;-) 8-)

Vego - 2009-01-07, 21:34

ja sam jestem dyslektykiem a wiec nawet nie próbuj się na sobą użalać :evil:

Dreslaw napisał/a:
I nie każdy może zainstalować Firefox'a (Windows może mieć np. zabezpieczenia).

Tu się zgadzam, na niektórych pirackich systemach są zabezpieczenie przed między innymi Mozillą, ale na normalnym XP czy Viście nie powinno być żadnych problemów. A nawet jeśli to co to za problem wkleić posta przed wysłaniem na Worda i poprawić błędy ?? :roll:

Dreslaw - 2009-01-07, 21:35

Nie musicie od razu pisać "...mówię stop analfabetom!".
Vego - 2009-01-07, 21:41

a czy ja tak pisze, ludzie z takimi podpisami lub piszący takie posty to wyjątki, a więc nie pisz "musicie" :roll:
Dreslaw - 2009-01-07, 21:43

Nie mówię o wszystkich ale ogólnie bo nie chce "wytykać palcami".
Klucznik - 2009-01-08, 18:10

Jemu chodzi o mnie ;-) no cóż napiszę coś a jeżeli czymś ci mój podpisz przeszkadza jeżeli cię obraża lub coś w tym stylu to mi to powiedz a m pisząc analfabeci mam na myśli takich co nawet nie starają się pisać popranie i mają błąd w każdym wyrazie :roll: czyli np. piszą "zaraz pujde do szkoly i nie moge pisac" można tak pisać np. na GG ale na forum ogólnodostępnym nie jest to dla mnie dysleksja tylko robienie sobie za przeproszeniem jaj :-/

A to że jesteś dyslektykiem nie zwalnia cię z pisania np. piszę bo sam jestem dyslektykiem i dysgrafem ale staram się pisać na miarę moich możliwości .
Więc powtarzam jeśli kogoś uraziłem pisać!

krul1009 - 2009-01-08, 19:23

prawda ja też jestem dyslektykiem i nie marudzę próbuje normalnie żyć a nie jak ty :evil: :evil:
Dreslaw - 2009-01-08, 19:25

Chciałem zwrócić tylko na to uwagę.
Skicek - 2009-01-08, 19:55

by nie bylo rowniez jestem dyslektykiem i jakos totalnie mi to nie przeszkadza w pisaniu poprawnie jak nie jestem pewny wyrazu to sprawdzam go na necie albo w wordzie a jak cie na niego nei stac to masz darmowy openoffice

zamkam