Rozmowa o wszystkim - "Piszę poprawnie po polsku mówię stop analfabetom!.&quo
Dreslaw - 2009-01-07, 21:24 Temat postu: "Piszę poprawnie po polsku mówię stop analfabetom!.&quo Denerwują mnie takie określenia. Nie każdego to wina że pisze z błędami. Np. Dyslektycy (którym sam jestem), dysgraficy itp. I nie każdy może zainstalować Firefox'a (Windows może mieć np. zabezpieczenia).
slawex17 - 2009-01-07, 21:30
nie denerwuj się, ja do Ciebie nic nie mam
i akceptuje każdego człowieka,...- chyba ze mnie okropnie zirytuje
Vego - 2009-01-07, 21:34
ja sam jestem dyslektykiem a wiec nawet nie próbuj się na sobą użalać
Dreslaw napisał/a: | I nie każdy może zainstalować Firefox'a (Windows może mieć np. zabezpieczenia). |
Tu się zgadzam, na niektórych pirackich systemach są zabezpieczenie przed między innymi Mozillą, ale na normalnym XP czy Viście nie powinno być żadnych problemów. A nawet jeśli to co to za problem wkleić posta przed wysłaniem na Worda i poprawić błędy ??
Dreslaw - 2009-01-07, 21:35
Nie musicie od razu pisać "...mówię stop analfabetom!".
Vego - 2009-01-07, 21:41
a czy ja tak pisze, ludzie z takimi podpisami lub piszący takie posty to wyjątki, a więc nie pisz "musicie"
Dreslaw - 2009-01-07, 21:43
Nie mówię o wszystkich ale ogólnie bo nie chce "wytykać palcami".
Klucznik - 2009-01-08, 18:10
Jemu chodzi o mnie no cóż napiszę coś a jeżeli czymś ci mój podpisz przeszkadza jeżeli cię obraża lub coś w tym stylu to mi to powiedz a m pisząc analfabeci mam na myśli takich co nawet nie starają się pisać popranie i mają błąd w każdym wyrazie czyli np. piszą "zaraz pujde do szkoly i nie moge pisac" można tak pisać np. na GG ale na forum ogólnodostępnym nie jest to dla mnie dysleksja tylko robienie sobie za przeproszeniem jaj
A to że jesteś dyslektykiem nie zwalnia cię z pisania np. piszę bo sam jestem dyslektykiem i dysgrafem ale staram się pisać na miarę moich możliwości .
Więc powtarzam jeśli kogoś uraziłem pisać!
krul1009 - 2009-01-08, 19:23
prawda ja też jestem dyslektykiem i nie marudzę próbuje normalnie żyć a nie jak ty
Dreslaw - 2009-01-08, 19:25
Chciałem zwrócić tylko na to uwagę.
Skicek - 2009-01-08, 19:55
by nie bylo rowniez jestem dyslektykiem i jakos totalnie mi to nie przeszkadza w pisaniu poprawnie jak nie jestem pewny wyrazu to sprawdzam go na necie albo w wordzie a jak cie na niego nei stac to masz darmowy openoffice
zamkam
|
|
|