Pytania do zarządzających - waran
arti78 - 2009-01-19, 15:00 Temat postu: waran Czy odkopując stare tematy łamię regulamin
Bo barti108 dał mi warana za to właśnie
A ten temat to było komentowanie
BARTI108 wykorzystuje swą mondreatorską władzę przeciwko szarym ,,bezzdronnym"
I składam skargę do SKICKA na waran za odkopywanie komentarzu BRRTIEGO108
Bieniu - 2009-01-19, 15:45
Co to ku**** jest waran? W dupę sobie wsadź warana....
OMG? Jak ktoś może być taki tępy? I nie ma ku*** czegoś takiego jak bezdronny. Wiesz że 5-latek lepiej włada językiem polskim od Ciebie? Naprawdę mnie zaszokowałeś.
Skicek - 2009-01-19, 15:52
bieniu warn za brak kultury
art jaki temat? jak juz cos podajesz to podaj link do tematu
zly dzial
arti78 - 2009-01-19, 18:10
Wiem SKICEK tematu nie pamiętam ale chodziło o komentarz,lub zadałem pytanie
na ten temat,a temat był z przed 1miesiąca
aha porzalenie BARTI108 zamknął i gdzieś skasował żeby nie dostać warana.
Temat ze skargą nazywał się ,,przekracza granice"i był w dziale,,uwagi dotyczące forum" BArti108 temat zamknął i skasował i zagrosził waranem
W porzaleniu chyba był ten temat
Bieniu - 2009-01-19, 18:32
Pożalenie a nie porzalenie. Zauważyłeś że poprawna pisownia to np żal.pl a nie rzal.pl? Po drugie powtarzam, są warny (od warning), a nie warany... Napisz na jakimkolwiek forum "warany" i zobacz czy Cię zrozumieją.
Polacy4 - 2009-01-20, 09:07
Cytat: | Cytat: | arti78 napisał/a:
Przepraszam BARTI108
Czy odkopując stare tematy łamie regulamin?????????????? |
Jeśli robisz to w granicach rozsądku i potrzebnie to nie, ale ty większośc odkopywałeś bez wyraźnej ptorzeby 10 razy na dzie?.
|
Odpowiedziano ci to w poprzednim temacie
Barti108 - 2009-01-20, 13:06
Po pierwsze: warana bym ci nie mógł dać nawet jeśli bym chciał, bo to gatunek chroniony niestety:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Waran_z_Komodo
Po drugie: warna dostałeś słusznie, bo wszyscy widzą jakie tematy i w jakich ilościach odkopywałeś. W potrzebie i w granicach rozsądku to owszem, ale nie 10 razy na dzie? dla zwykłego nabijania z postów.
Po trzecie: ciesz się, że nie dostałeś wtedy jeszcze jednego warna za nasmiewanie się ze mnie.
Po czwarte: naucz sie korzystać z forum zgodnie z regulaminem, netykietą, rozsądkiem i własnym sumieniem, a nie będzie takich pierdół. Zamieszanie zrobiłeś jak nie wiadomo co.
Po piąte: nic nie zwalnia cie chociaż ze starania o poprawną pisownię (od czego jest Word i Firefox), bo Skickowi się rtaczej nie spodoba na dłuższą metę takie oszpecanie forum.
Po szóste: cały ten raban i dyskusja o jedno słuszne ostrzeżenie jest zbędna.
BTW Rozszyfruje to ktoś, bo nie rozumiem:
arti78 napisał/a: | składam skargę do SKICKA na waran za odkopywanie komentarzu |
Polacy4 - 2009-01-20, 13:17
barti108 napisał/a: | Cytat: | arti78 napisał/a:
składam skargę do SKICKA na waran za odkopywanie komentarzu |
|
Nieumiejetne użwanie słów których się nie zna oraz próba dania warna administratorowi
Zamykam.
|
|
|