To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Propozycja - szukam kogoś kto...

Jareq - 2009-02-05, 22:15
Temat postu: Propozycja - szukam kogoś kto...
Ostatnimi czasy zainteresowałem się tworzeniem serwerów runescape. Ściągnąłem odpowiedni serwer spolszczyłem go, zmodyfikowałem dodałem kilka bardzo ciekawych opcji (np automatyczne turnieje pvp z wygranymi, po wygranej server wyświetla na całym serwerze imię gracza). Tak więc postawiłem sobie serwer na moim komputerze wszystko było ok, więc postanowiłem przenieść serwer na VPS-a (coś jak serwer dedykowany) - niestety okazało się że ten serwer który ja posiadam nie sprosta wymaganiom javy (java dużo pamięci zżera). Dlatego też chciałbym tutaj zrobić taką małą rekrutacje ;]

Jeśli ktoś chce być współwłaścicielem serwera i jest gotowy wpłacić parę złotych(około 10-15zł na miesiąc) na serwer to proszę mi wysłać prywatną wiadomość lub wpisać się tutaj (z zostawieniem jakiegokolwiek kontaktu).
Do sprawy podchodzę poważnie i proszę pisać tylko poważne propozycje, NIE wymagam znajomości konfiguracji serwerów, tym mogę zająć się ja.

Co oferuje?

Oferuję konto administratora na serwerze. Ale jeśli ktoś okaże się tzw. dzieckiem neo i zacznie świrować to nie moge obiecać że admina nie odbiorę.

Tak więc, jeśli jesteś w miarę kompetentny i chcesz być współwłaścicielem profesjonalnego serwera Runescape to preferuje kontakt przez gg (jest w profilu)

PS.
Posiadam znajomość obsługi systemów linux (już raz stawiałem serwer na linuxie) więc nie będzie problemów z odpaleniem :]

Nike - 2009-02-09, 13:35

Wątpię, że na tym forum znajdziesz sponsora.
Souler - 2009-02-09, 13:56

Ja sam nie mam czym zapłacić, jak znajdziesz sponsora i odpalisz serwer daj mi znać :)