Rozmowa o wszystkim - Odnośnie prywatnego serwera
Bieniu - 2009-02-10, 11:31 Temat postu: Odnośnie prywatnego serwera Ponieważ tamten temat (http://forum.runescape.pc.pl/viewtopic.php?p=51306) został zamknięty, napiszę to tutaj.
Straszni z was hipokryci (w tym wypadku mowa o bartim i o polacy4). Możecie mi powiedzieć z ręką na sercu że nigdy nie graliście w Moparscape? Bo jeśli graliście to sami sobie dajcie tyle warnów ile daliście Jareq'owi
Polacy4 - 2009-02-10, 18:50
Mogę się przyznać, że nie grałem.
A tak poza tematem, to jesteś tak wkurwa*ją*y, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Siedzisz na tym forum i tylko pierdzielisz jacy to my źli jesteśmy.
Bieniu - 2009-02-10, 20:19
nieobchodzi mnie to bo wydaje mi się że barti trochę ciupał w Mopara : P (może się mylę) i w takim wypadku danie komuś trzech warnów z miejsca za zareklamowanie serwera to hipokryzm. Wystarczyło kolesia upomnieć. Owszem, jest to jedna z reguł rs ale jej łamanie nikomu oprócz jageksa nie szkodzi, wiadomo że takie rzeczy jak item scamming, pasword scamming, abusing itp. należy ukrócić, ale czepianie się czegoś takiego to trochę przesada.
pawlos10 - 2009-02-10, 20:26
po pierwsze Bieniu to otrzymujesz warna za wulgaryzmy
po drugie to nie ma czegoś takiego że jeden punkt regulaminu jest ważniejszy od drugiego... wszystkie są tak samo ważne więc jeśli jagex traci przez prywatne serwery to nie różni się niczym to od np macroingu itp
tyle z mojej strony dziękuje bardzo zamykam temat bo jest bez sensu jeśli chcesz kontynuować dalej temat Bieniu to sobie porozmawiaj z Bartim i Ernestem na gg
Skicek - 2009-02-10, 20:31
a skad wiesz ze ten ktos nie stworzyl tego servera i nie dal tam keyloggera i wykrada hasla i piny wiem ze obecnie to bez sensu ale no ludzie rozne pomysly maja...
pozatym mi rowniez przeszkadza to ze ludzie tworza te servery wiec nie tylko jagexsowi
|
|
|