To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Uwagi i sugestie dotyczące forum - coś się poniszczyło...

Nikobelic - 2009-02-14, 09:33
Temat postu: coś się poniszczyło...
jak wchodzę na forum a stronę główną widzę tylko połowe strony i pisze mi że strona nadal się ładuje, tak samo jak chcę obejrzeć jakiś topic pokazuja mi się 4 pierwsze posty a reszty nie widać
wtf? może to wina przeglądarki (mam operę) ale inne strony działają

Skicek - 2009-02-14, 11:50

hmm sproboj pod inna przegladarka... mi pod wszystkimi 3 najbardziej uzywanymi przegladarkami dziala czyt chrome ie i mozilla
Bieniu - 2009-02-14, 12:55

Opera jest częściej używana niż chrome : P Chrome trochę dał ciała i ma bardzo mały procentowy udział w rynku.
Co do problemu z forum to u mnie nic nie ma, a używam opery od dawna.
Może spróbuj zaktualizować przeglądarkę, albo sprawdzić czy nie masz jakiś dziwnych wtyczek zainstalowanych.

Dark Palady0 - 2009-02-14, 22:20

Nie wiem czy Chrome dał ciała bo wciąż z niego korzystam i nie narzekam :P
Bieniu - 2009-02-14, 23:41

Dark Palady0 Ale tego posta napisałeś z mozilli : P
Google bardzo lubię, ale z Chrome jednak trochę zawalili sprawę, było kilka niedociągnięć. Udział procentowy w rynku mają na razie niewielki. Chrome jest w porządku, na pewno o wiele lepszy od Internet Explorera, ale nie jest tak dobry jak miał być i dlatego napisałem że Google dało ciała.

Barti Mozilla i Mozilla Corporation to nie jest to samo. Sama Mozilla, to silnik przeglądarki jak opartej na Netscape, jak i również nazwa projektu. Nap rzeglądarkę można mówić Mozilla w odniesieniu do silnika danej przeglądarki, wtedy możemy mówić o Firefoksie, Mozilla Suite czy Seamonkey.

Dark Palady0 - 2009-02-18, 16:44

Jak doczytasz co tam jest napisane w okienku jak najedziesz kursorem na ikonkę to zobaczysz że jest tam Chrome, z którego korzystam :P To że nie pokazuje że używam Chrome'a to akurat jest mało ważne xP
Bieniu - 2009-02-18, 17:00

No racja, najwyraźniej są podobie?stwa w UA (User Agent) Mozilli i Chrome i dlatego forum błędnie je interpretuje.