To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Pytania....

NironPOL - 2009-03-29, 12:58
Temat postu: Pytania....
1.Czy combat lvl to mój level ? (np 6 ...)
2.Co to jest ?
3.Gdzie kupię zbroję ?
4.Na czym expić najlepiej ? :roll:

Skicek - 2009-03-29, 13:02

1.combat lvl to jest lvl walki jaki posiadasz... ogolny lvl to jest total lvl czyli suma wszystkich skilli
2. to jest poziom wildness czyli czym wyzej tym lepsi gracze moga cie zaatakowac na swiatach pvp a na zwyklych silniesze revenanty
3. w sklepie z zbroja jest ich pare albo na Grand exchenge w varrock
4. w zanleznosci jaki masz lvl... ale na poczatku najlepiej na kurach zdobywajac ich piora masz zarobek potem na krowach zbierajac skore masz wiekszy zarobek

Ashr Ishii - 2009-03-29, 14:32

Ziomskie pytania... takie pytania zadawałby chomik, gdyby go nakarmić valium :P
Sader60 - 2009-03-29, 14:39

@Up

Cytat:
Combat : 10

Wygląda na to że chłopak dopiero zaczął grać więc nie dziwie się że zadaje takie pytania.
Dobrze widzę ? Piszesz kolejnego bezsensownego posta nie wnoszącego nic do tematu.

Skicek - 2009-03-29, 14:40

ta tylko kto zadawal podobne pytania pare miesiecy temu... wiec no lepiej nie kometuj ashr
Ashr Ishii - 2009-03-29, 14:48

Aż mi wstyd co ja za głupie pytania zadawałem :P

Sader60 napisał/a:
Wygląda na to że chłopak dopiero zaczął grać więc nie dziwie się że zadaje takie pytania.
Dobrze widzę ? Piszesz kolejnego bezsensownego posta nie wnoszącego nic do tematu.

Skicek napisał/a:
ta tylko kto zadawal podobne pytania pare miesiecy temu... wiec no lepiej nie kometuj ashr

Co się czepiacie? Nie powiedziałem, że koleś zadaje głupie pytania, lecz że takie pytania mógłby zadawać chomik na zgonie :P Więc odbiór mojego posta zależy od tego, czy uważacie, że chomik ze względu na rasę jest słabo rozwinięty umysłowo czy też nie :P A tego to już nie wiem czy jesteście rasistami :P

Renkaw - 2009-03-29, 15:38

Ashr Ishii napisał/a:
Ziomskie pytania... takie pytania zadawałby chomik, gdyby go nakarmić valium :P

A kto kilka miesięcy temu myślał,że 2 skrzyżowane mieczyki w Al-Kharid to PvP?
Każdy,kto grał w RuneScape miał ten 10 cmb i expił na krowach... Tak ja,ty, jak i każdy na tym forum... I nie myśl że jestes 'kul' bo wszystko wiesz,a na pewno nie wiesz więcej niż połowę o RuneScape.Wiem że będzie ,że się wywyższam i w ogóle,ale ja nie uważam że pozjadałem wszystkie rozumy tylko przywołuje kolegę do porządku...

NironPOL - 2009-03-29, 18:55

i jeszcze jedno gdzie sprawdzić lvl normalny ?
Klucznik - 2009-03-29, 19:01

Jaki normalny? ten co widzą inni? klikasz an symbol 2 mieczy i tam masz nad opcjami ataku
NironPOL - 2009-03-29, 19:11

ale swój sorry nie napisałem :-/
Ashr Ishii - 2009-03-29, 21:31

Bieniu napisał/a:
Chomik nie zadaje pyta?. Na zgonie też nie Cytat:

No, w ludzkim języku to na pewno, ale czy w chomiczym, tego nie sprawdzisz.

Bieniu napisał/a:
Chomiki są megatempe, tak samo jak twoje posty

Nie tEMpsze niż ty... najpierw się naucz po polsku pisać, a potem nazywaj kogoś tępym, czy też raczej, tempym.

Renkaw napisał/a:
Każdy,kto grał w RuneScape miał ten 10 cmb i expił na krowach... Tak ja,ty, jak i każdy na tym forum...

To wiem. Nie wywyższam się ponad NironPOLa, też byłem kiedyś noobem, właściwie to jestem nim nadal i się tego nie wstydzę. To nieuniknione.

Renkaw napisał/a:
I nie myśl że jestes 'kul' bo wszystko wiesz,a na pewno nie wiesz więcej niż połowę o RuneScape

Nie myślę, że jestem 'kul', nie myślę, że wiem o rs chociaż połowę z tego, co można o nim wiedzieć, nie czepiaj się :P

Renkaw napisał/a:
Wiem że będzie ,że się wywyższam i w ogóle

i nie będzie, bo masz rację :P

P.S. Nie powiedziałem o NironPOLu nic złego, powiedziałem tylko, że zadaje ziomskie pytania, resztę sami zdążyliście sobie dopowiedzieć. Czy to nie znaczy, że to raczej wy się wywyższacie? :P xD

Barti108 - 2009-03-29, 22:48

Jeszcze raz niech zobaczę, że się kłócicie...

BTW Chomiki wcale nie są tępe: ;D

NironPOL - 2009-03-30, 18:52

Co wy z tymi chomikami ? nie sądziłem że zrobi się taki offtop :roll:
Antraksus - 2009-04-04, 16:04

skad moge wiedziec czy jestem wojownikiem czy kim ? to zalezy czym walcze ? I na jakim swiecie graja polacy?
Martynka999 - 2009-04-04, 16:49

Możesz sam wybrać klasę.I tak liczy się walka a najwięcej polaków gra na 19.