To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Cornucopia - co to dokładnie jest i skąd to się bierze?

Puchacz - 2009-04-19, 14:19
Temat postu: Cornucopia - co to dokładnie jest i skąd to się bierze?
Witam

Przechodząc sobie obok farmy z kurczakami postanowiłem natłuc trochę kurczaków.

Jednak zdziwiłem się gdy w moim ekwipunku znalazłem cornucopie. Z tego co widzę, jest to jakiś róg obfitości?

Jego możliwościami jest upchanie 2 porcji jedzenia. Przynajmniej tyle zdążyłem zauważyć i stwierdzam że to nawet niezły "bajer".

Ale skąd to się u mnie wzięło i czy da się jeszcze skombinować kilka takich? Item jest nontradeable, ale może coś trzeba zrobić by go pozyskać?

Lord Hagen X - 2009-04-19, 15:50

Jest to świąteczny przedmiot "Thanks Giving 2008" i służy do napełniania jedzeniem o nieprzekraczalnej ilości 14HP. To jest w sumie tylko "bajer" i jeśli to stracisz, możesz odzyskać u Dianga w Draynor.

Niestety, można posiadać tylko jeden róg.

Puchacz - 2009-04-19, 16:27

To chyba raczej jakiś bug w moim przypadku, gdyż nie brałem udziału w żadnym evencie "Thanks Giving 2008" jestem tego pewien, daje rękę, głowę a nawet nogę.

Tym bardziej, że pojawiło się to znikąd w moim ekwipunku. Z nikim nie rozmawiałem i nic nie podnosiłem z ziemi. A co do Dianga. Byłem dość daleko...

No ale skoro mówisz że nie mogę tam nic upchać powyżej 14hp to się całkowicie nie opłaca. Już lepiej zainwestować w swordfishe...

Dzięki wielkie za pomoc ;)

Souler - 2009-04-19, 17:44

Po tym evencie to dropi ze wszystkich ptaków w RuneScape.
Puchacz - 2009-04-19, 18:50

No to że z ptaków to wypada, to wyjaśnia w części tą zagadkę, ale nie wyjaśnia, dlaczego ja mam zaliczony owy quest.

No ale dzięki wielkie jeszcze raz.