Pytania - Pare pyta? :D
DawidMroku - 2009-06-10, 13:07 Temat postu: Pare pyta? :D Jaka bro? jest lepsza? I czy się te bronie różnią?:
1. Rune longsword
2. Rune scimitar
3. Rune 2h sword
4. Rune warhammer
5. Rune battleaxe
Te bronie co się da to liczyć z tarczą i przy okazji jaka jest najlepsza tarcza rune?
Są jakieś lepsze buty od Leathers boots?
Czy jest lepszy amulet od diamond?
Co to jest f2p?
PS. Nie jestem Members.
Crone Axell - 2009-06-10, 14:44
1.To zależy od ciebie, ja polecam longsworda albo 2h .
2. Tego nie wiem
3. Tak są np. Iron boots albo każde inne tylko, że kosztują trochę dużo. Iron boots koło 20k
4. Nie wiem
5. f2P to jest to skrót Free to player. Czyli świat na którym gra się bez membera.
Bieniu - 2009-06-10, 14:44 Temat postu: Re: Pare pyta? :D
DawidMroku napisał/a: | Jaka bro? jest lepsza? I czy się te bronie różnią?:
1. Rune longsword
2. Rune scimitar
3. Rune 2h sword
4. Rune warhammer
5. Rune battleaxe |
Ogólnie rzecz biorąc, najlepszy jest rune scimitar. Bronie te różnią się mocą i prędkością.
Cytat: | Te bronie co się da to liczyć z tarczą i przy okazji jaka jest najlepsza tarcza rune? |
Najlepsza tarcza z rune to rune kiteshield. Jest jeszcze rune berserker shield, ale zupełnie nieopłacalna.
Cytat: | Są jakieś lepsze buty od Leathers boots? |
Dla f2p tylko fighting/fancy boots ze Stronghold of Security. Tyle że odejmują od ataku magią i ranged, dlatego dla magów i łuczników lepsze są leather boots.
Cytat: | Czy jest lepszy amulet od diamond? |
Tzn. power amulet? Zależy, bo magic amulet dodaje więcej do magica niż power ammy, strength daje więcej do siły itd. Jednak ogólnie dla warriora amulet of power to chyba najlepszy wybór na f2p.
To jest właśnie ktoś kto nie jest membem ;]
f2p - free to play (niemember)
p2p - pay to play (member)
Barti108 - 2009-06-10, 14:59
Crone Axell; bez urazy, ale nie sil się na odpowiadanie innym jak sam mało o czymś wiesz. Żadna z twoich odpowiedzi nie była dobra.
Klucznik - 2009-06-10, 15:10
Crone Axell napisał/a: | Free to player |
Mocne
DawidMroku - 2009-06-10, 16:25
Bieniu dzięki za odpowiedź na moje pytania.
Crone Axell Tobie też dziękuje, ale trochę mniej :D
Można zamknąć.
|
|
|