Pytania - Wha!?
Thief - 2009-09-02, 16:13 Temat postu: Wha!? Hello Wszystkim
Mam problem.. Otóż zostałem membem i kompletnie nie wiem co robić Może się to wydawać głupie ale jestem dość zakłopotany całą tą sprawą ..
Prosze o jakieś przydatne wskazówki oraz o to gdzie mam trenować swoje umiejetności
Ranged:78
Magic:50
Attack:50
Strength:60
Defence:60
Skicek - 2009-09-02, 18:05
duzo jest takich tematow na forum wystarczy poszukac... ale zacznij od questow by miec wiekszy dostep do opcji membersowych
Nikobelic - 2009-09-02, 18:24
druidic ritual, wolf whistle, priest in peril, lost city, heroes-kilka takich podstawowych
jozinzpoland - 2009-09-02, 19:10
możesz expic thieving na hiscore.mozesz wbijac co chcesz.napisz ile masz kasy w banku.
Virtualdan - 2009-09-02, 21:36
Skicek napisał/a: | duzo jest takich tematow na forum wystarczy poszukac... ale zacznij od questow by miec wiekszy dostep do opcji membersowych |
Przede wszystkim właśnie to! Ja mam memba dopiero od pół roku, dzięki questom najszybciej odkryjesz wszystkie rejony dla p2p. Dodatkowo szybciej wbijesz początkowe lvl z różnych umiejętności i zyskasz dostęp do niektórych broni dragon.
W świecie p2p najwięcej wydaje się na dobry sprzęt (chyba że lubisz szybko skillować) więc nie potrzebujesz tak dużo kasy. Zresztą jak zaczniesz grać w Shooting Star (nagroda raz na dzie?) to jak osiągniesz pułap najwyższej nagrody to samych coins masz 50k. W dodatku jak będziesz chciał szybko zwiększyć poziomy to polecam gadżety z mini gry Stealing Creation (minimum 40 lvl do danego skilla, w którym chcesz wykorzystać ulepszony sprzęt). Na początek powinno Ci starczyć.
slawek5 napisał/a: | możesz expic thieving na hiscore. |
Prawdę mówiąc i tak dojdziesz wszystkimi umiejętnościami na hiscore, więc nie koniecznie pierwszy musi być thiev.
PS. Zostałeś memb! Gratulacje!
Thief - 2009-09-03, 14:36
Thx
A w banku mam z 600 k .. Zostało mi z f2p. Jak narazie nie mam za wiele kasy. Najpierw muszę się połapać gdzie co i jak:)
|
|
|