Pytania - The Great Orb Project
Morgoth2 - 2009-11-30, 21:07 Temat postu: The Great Orb Project Witam.Dość długo gram w G.O.P i nigdy się z czymś takim nie spotkałem.Otóż,nie wiem jak to się stało ale wystąpił błąd w grze i drugi raz pod rząd grałem na air altarze (w żółtym teamie)ale na górze było pokazane,że jest to mind altar.Ale to jeszcze nie koniec...Naszych orbów (żółtych) było 2 razy więcej niż normalnie i był tylko 1 zielony orb!!!!!!!!!!!!!W ten sposób nasz team wygrał na "drugim" air altarze 62-6.Póżniej jakiś koleś z żółtego teamu powiedział,że sam zrobił to (ten bład czy co to w ogóle było).Gdy go się zapytałem jak to zrobił powiedział,że nie powie.Proszę ,powiedzcie co to jest i,jeżeli się da,jak to można zrobić?
Skicek - 2009-11-30, 21:14
pewnie jakis bug ktory zostanie niedlugo naprawiony pewnie jutro. a jesli faktycznie koles wie jak "go" robic to zostanie zbanowany za lamanie regulaminu gry a wiec nie polecam Ci dowiadywac sie jak on dziala bo za to grozi dozywotni ban
Morgoth2 - 2009-11-30, 21:15
Dobra,dzięki za ostrzeżenie
Skicek - 2009-11-30, 21:17
nie ma za co
jak masz jakies pytania jeszcze to pytaj
Lord Hagen X - 2009-11-30, 22:23
Morgoth2, wszelkie wykorzystywania bugów natychmiast zgłaszaj poprzez Raport Abuse (Bug abusing), aby innym graczom grało się uczciwiej.
|
|
|