Pomoc: Quest'y - Watchtower
Masteusz - 2010-01-10, 23:28 Temat postu: Watchtower No to tak właśnie jestem na etapie robienia questa "watchtower" ... no i tak miałem już te 2 party z "ogre statue" i diamond , wiec poszedlem do watchtower i pogadałem z tym magiem . On wtedy wziął 1 parta z tej statóły i pogadałem z nim 2 gi raz i wziął drugiego ...
No i teraz muszę iść i przejść za bramę do której potrzebuje tej statuetki ale tej mag ja ma i nie moge od niego jej wygiągnać ... gadałem z nim na wszystie sposoby a dobrze znam angielski ... i za bardzo nie wiem co mam zrobić ... próbowałem pogadać z tymi dwoma orkami jeszcze raz , zniszczyć diamond... nic nie dało
Proszę o pomoc !
Skicek - 2010-01-10, 23:33
a co jest napisane w quest logu?
doszedles do momentu wchodzenia do jaskin i uczenia sie o ograch? jesli tak to czy wszedles do wszystkich? jesli nie to okres dokladniej w jakim momencie jestes a najlepiej to zacytuj z quest logu co jest tam napisane
ja juz ide kimac wiec jutro jak cos odpowiem
Masteusz - 2010-01-10, 23:42
I accepted the challenge of finding the lost crystals - skreślone
I found some fingernails as evidence . I should take them to the watchtower wizard - skreślone
Now i need to deal with the tribal ogres - to jeszcze nie skreslone ... ale nie zabardzo rozumiem o co kaman bo jak się to przetłumaczy to wychodzi że mam sie z nimi rozprawic ( ? )
I should search the area and see if i can find any ogres and communicate with the leaders - nie skreślone
I returned OG's stolen gold - skreślone
I knocked out one of Gorad's teetk and gave it to Grew - skreślone
I gave the gold to east guard - skreslone
North west guard wants the sign of friendship - nieskreślone
Z góry dzięki za pomoc
Skicek - 2010-01-11, 16:03
Now i need to deal with the tribal ogres
tak musisz ich zabic.
I should search the area and see if i can find any ogres and communicate with the leaders
to chyba dotyczy jaskin musisz wszystkie jaskinie przeszukac
jak bedziesz mial juz 3orge relict to zanosisz je do maga w watchtower bierzesz klucz ktory powinnienes dostac na poczatku i cos tam dalej zrobic juz nie pamietam wkoncu ten quest wyszedl w 2003 roku
Masteusz - 2010-01-16, 14:00
wielkie dzięki i pozdro
|
|
|