Pomoc: Umiejętności - Dungeonerring
Thief - 2010-10-22, 14:46 Temat postu: Dungeonerring Witam
Piszę ponieważ mam problem z umiejętnością Dungeonerring. Rzecz w tym, że nie mogę się przenieść do lochów pomimo długiego oczekiwania. Wcześniej nie miałem z tym problemów, po prostu wchodziłem do pomieszczenia i automatycznie zostałem przeteleportowany. Czy muszę wykonać jakąś specyficzną czynność abym został przeniesiony?
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł mi jeszcze wytłumaczyć funkcjonalność i zastosowanie przycisku "reset". Szukałem odpowiedzi w temacie o Dungeonerringu lecz jej nie znalazłem. Zastanawia mnie jeszcze co oznaczaja np.: F21, F12 itp. W umiejętność "dungeonerring" bawię się od niedawna więc moje pytania mogą wydać się niektórym z was "nobowskie". Mój level dungeonerringu to 6.
pozdro
Rewax123 - 2010-10-22, 16:39
1 pytanie
Możesz na swoim ring of kingship użyć opcji ''Open party interface'', potem masz przycisk ''form party''. Klikasz i możesz wejść do jednego z bocznych przejść.
Reset- jak go klikniesz to musisz wszystkie floory przechodzić od nowa, ale za to dostajesz prestige.
f12 czy 21 oznacza na którym poziomie(piętrze) podziemi jesteś.
Skicek - 2010-10-23, 08:59
jest juz temat jeden o dungeonie gdzie duzo rzeczy jest wyjasnionych wystarczy poszukac... ja ci linku nie podam bo uzywam ze wzgledu na problemy techniczne przegladarki w telefonie i zbyt duzo problemow mi sprawia kopiowanie linku
Barti108 - 2010-10-23, 10:37
http://forum.runescape.pc.pl/viewtopic.php?t=5817
Thief - 2010-10-28, 14:50 Temat postu: Re: Dungeonerring
Thief napisał/a: | Witam
Szukałem odpowiedzi w temacie o Dungeonerringu lecz jej nie znalazłem. |
Uważam, że napisane jest dość wyraźnie. Dziękuje za odpowiedź.
|
|
|