To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Fletching

ranqer - 2010-11-11, 14:37
Temat postu: Fletching
Siemka! To mój drugi dzisiejszy temat :) W fletchingu na 52lvl'u bardziej się opłaca expić na iron arrowach (zrobić 5k arrow schaft + kupić pióra + kupić iron groty = iron strzały), czy robić willow long bow? Dodam, że willow logs kupuję, a arrow schaft robię, pióra i groty również kupuję. Zależy mi aby wyjść na 0, albo troszkę zarobić. Byle by nie tracić za dużo. Szybki exp, i aby nie latać po całej mapie... Co radzicie? Może steel arrow robić?
red angel - 2010-11-11, 14:45

Rób willow longi, tylko nie zakładaj na nie bow stringów, ok. 1050 wystarczy do 55 lvl, wtedy będziesz mógł robić maple longi. Niestety nie zarobisz na tej metodzie, ale szybko uzyskasz doświadczenie.
Soczek - 2010-11-11, 14:48

Rób najlepsze Bowy (u) jakie możesz do 70. Potem jedziesz do 99 na Yew Longach (cutujesz i stringujesz).
ranqer - 2010-11-11, 14:50

Właśnie tak robiłem. Ile stoi 1 maple log? Teraz dobije do 53-54, bo już robie strzały z jakiś resztek. Maple do 70lvl'a, a potem słyszałem, że yew longbowy z bow stringami, i je alchemować. Za 1 longbow zysk = 100gp, a za magic longbow z bow stringiem = 700gp. Jakoś tak, ale nie wiem czy to prawdziwe są informacje :d
Bestsongo - 2010-11-11, 16:21

Ja od 55 lvl'u wbijałem na maple longbow'ach (u) tak jak Angel mówi. Sprzedawałem je w normalnym sklepie, bo na GE nie kupowali. :-P