To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pomoc: Umiejętności - Dungeonering błąd

gawix51 - 2010-11-15, 17:40
Temat postu: Dungeonering błąd
Na dziewiątym piętrze pojawił się problem w postaci nie pasującego klucza do drzwi :shock:

Czy to się zdarza często?

iOskar - 2010-11-15, 18:18

Wątpię, że to błąd. Pewnie gdzieś leżał ten prawdziwy klucz, a jak jesteś w 100% pewien, że nie to zgłoś to do Jagex :) Wyślij im screena...
Bestsongo - 2010-11-15, 18:35

Oskarboss96 napisał/a:
Wątpię, że to błąd.

+1

Pewnie przeoczyłeś klucz. A ten który masz w bag'u pewnie prowadzi do dalszych pokoi. ;-)

gawix51 - 2010-11-15, 18:43

Bestsongo napisał/a:
Oskarboss96 napisał/a:
Wątpię, że to błąd.

+1

Pewnie przeoczyłeś klucz. A ten który masz w bag'u pewnie prowadzi do dalszych pokoi. ;-)

SPÓJRZ NA MAPĘ !!! Nie ma więcej pokoi z wyjątkiem tego zaznaczonego " ? " :roll:

Skicek - 2010-11-15, 18:51

mapa nie pokaze ci nie odkrytych pokoi... gdzies musiales przeoczyc pokoj gdzie jest klucz do tego pokoju i wtedy w tym pokoju masz drzwi do kolejnego...
Michalinho - 2010-11-15, 22:31

Po prostu przejdź wszystkie pokoje jeszcze raz i znajdź klucz.
gawix51 - 2010-11-15, 22:52

Skicek napisał/a:
mapa nie pokaze ci nie odkrytych pokoi... gdzies musiales przeoczyc pokoj gdzie jest klucz do tego pokoju i wtedy w tym pokoju masz drzwi do kolejnego...

Proszę sprawdzić. Mapa pokazuje nie odkryte sąsiadujące pokoje :-/

Po rozpoczęciu jakiegoś piętra i nie sprawdzeniu żadnych drzwi wyświetla się taka mapka:

Tak więc :shock:

red angel - 2010-11-15, 23:02

tak, pokazuje... ale tylko te, które sąsiadują z odkrytym pokojem, by ułatwić graczom poruszanie się i nawigację, żeby bez sensu nie biegać po całym dungu i nie szukać drzwi...
iOskar - 2010-11-16, 17:04

Jestem prawie pewien że pominąłeś klucz! Musiałeś pominąć, bo błąd w grze jest bardzo rzadki... A zwłaszcza że to RuneScape :P
gawix51 - 2010-11-16, 17:18

Oskarboss96 napisał/a:
Jestem prawie pewien że pominąłeś klucz! Musiałeś pominąć, bo błąd w grze jest bardzo rzadki... A zwłaszcza że to RuneScape :P

Jak mogłem pominąć klucz, skoro mam 1 klucz i jedno pomieszczenie tylko na mapie zaznaczone jako "?".

ps. wysłałem info+scr do JAGEX, zobaczymy czy coś odpiszą :-(

Skicek - 2010-11-16, 17:40

poniewaz masz tak zaczynasz gre i jak wlaczysz mape to widzisz tylko pomieszczenia do okola tego w ktorym jestes tak? jak wjedziesz do pomieszczenia nastepnego i wlaczysz mape to zobaczysz pomieszczenia ktore sie odslonily i sa sasiadujace z tym pomieszczeniem drzwiami tak? a wiec nie widzisz wiecej pomieszczen na mapie tej pierwszej bo nie otworzyles tych drzwi kluczem ktory gdzies przegapiles.