Uwagi i sugestie dotyczące portalu - Mała sugestia
Bestsongo - 2010-12-29, 15:13 Temat postu: Mała sugestia Cześć. Gdy wejdę w Bazie Danych na obojętny mój opis wygląda to tak:
Jednak niezręcznie mi jest klikać "wstecz" i pod miniaturką kliknąć dopiero edytuj. Prosiłbym także o dodanie "strzałek" w lewo i prawo. Przydałoby się to wtedy kiedy zedytuję już dane stworzenie i przejdę do następnego. Screen jak to miałoby mniej więcej wyglądać:
Mam nadzieję, że moje sugestie zostaną wysłuchane.
Dziękuję. Bestsongo.
iOskar - 2010-12-29, 15:58
Byłoby to pomocne, ale dobrze jest jak jest To zależy pewnie od tego czy Skicek ma dużo na głowie, a z pewnością ma więc lepiej nie zawracać mu głowy takimi rzeczami Damy sobie radę bez strzałek Best
Skicek - 2010-12-29, 18:01
strzałki ciekawa rzecz może być przydatna. Piszcie więcej sugestii to dotyczących tego tematu czyli baz danych by jak najbardziej ją usprawnić i poprawić.
Vego - 2010-12-29, 18:03
i tu się mylisz best, takie opinie, sugestie są mile widziane, bo pomogą usprawnić portal. A Skic nie musi dodać tego w tej chwili ... może dodać potem .
iOskar - 2010-12-29, 23:19
Vego napisał/a: | i tu się mylisz best |
Oskar
Myślałem że Skicek ma ważniejsze sprawy na głowie niż jakieś "strzałki" ale ok Jak coś mi wpadnie do głowy związanego z udoskonaleniem Bazy Danych to na pewno tu o tym napisze Pomysł Besta jest bardzo dobry i przydatny
iOskar - 2010-12-30, 11:31
Pewnie dlatego, że mam w Nicku "boss". Za to "best" wymawia się podobnie jak "boss". Myśląc o mojej osobie myśl bardziej o Oskarze niż o bossie, bo do bossa mi jeszcze daleko
|
|
|