Uwagi i sugestie dotyczące forum - PC Team Event 

Klucznik - 2011-01-14, 23:00 Temat postu: PC Team Event Chciałbym dołączyć do pc team event z kilku prostych powodów:

- Mam prawie zawsze p2p

- Jestem EM w innym klanie więc możemy robić wspólne eventy (Hunters)

- Chwilowo nie ma nikogo na tym stanowisku ( Pan lukas an urlopie)

-  Powiedzmy że jestem rozgarnięty

-  Znam się z większością osób z pc

-    

Jako event próbny proponuję klasyczny wypad na kbd. Niestety mam czas dopiero za dokładnie tydzień gdyż jadę na narty (jakoś tego nie widzę). Więc możę zrobimy to w następną niedzielę? No niewiem ja się dopasuję. 

Jeżeli chcecie jakiś inny event zamiast kbd piszcie tu propozycje.
												 Vego - 2011-01-14, 23:03
  Dobra poprowadzisz event i zobaczymy czy się nadajesz  
												 Barti108 - 2011-01-14, 23:47
  Great! I support you!    
												 Klucznik - 2011-01-22, 21:52
  Event próbny odbędzie się jutro o 19. Serdecznie zapraszam

Miejsce zbiórki- Wilderness Volcano
												 Barti108 - 2011-01-22, 21:55

| Klucznik napisał/a: | 	 		  | Event próbny odbędzie się jutro | 	  

Zgłaszasz się do Team Event, a już na starcie robisz taki elementarny błąd (dużo osób na evencie nie zobaczysz, ogłaszając go dzień wcześniej, na dodatek postem w innym temacie, a nie tematem w odpowiednim dziale).

No, ale anyway: powodzenia...
												 Klucznik - 2011-01-22, 22:27

| Barti108 napisał/a: | 	 		  | Zgłaszasz się do Team Event, a już na starcie robisz taki elementarny błąd (dużo osób na evencie nie zobaczysz, ogłaszając go dzień wcześniej,  | 	  

Barti spójrz na mój pierwszy post w tym temacie. 

| Klucznik napisał/a: | 	 		  | Jako event próbny proponuję klasyczny wypad na kbd. Niestety mam czas dopiero za dokładnie tydzień gdyż jadę na narty (jakoś tego nie widzę). Więc możę zrobimy to w następną niedzielę? No nie wiem ja się dopasuję | 	  

Poza tym stwierdziłem że skoro jest to temat o mojej rekrutacji to jest to najlepszy temat na ogłoszenie próbnego eventa
												 red angel - 2011-01-22, 22:37
  Event próbny będzie prawdopodobnie inny. Większej ilości informacji dowiesz się w odpowiednim czasie.
												 Pan Lukas - 2011-01-22, 23:00
  Kolega masz tutaj specjalny dział gdzie możesz ogłosić Event. Ogarnij to troche. Skoro mam byc wypad na Kbd napisz wszystko co jest ważne i przydatne. Jakiś mały Guide.
												 Vego - 2011-01-22, 23:47
  Spokojnie panowie, jutro z nim pogadam i all ogarniemy  

| 

|  

|