Pomoc: Umiejętności - Hunter
Klucznik - 2011-01-30, 20:28 Temat postu: Hunter Mam pytanie na które chciałbym przemyślanej odpowiedzi od osoby która się na zna na rzeczy . Więc tak po wbiciu 99 defence zamierzam wbić 99 ranged...ale jak wiadomo jest to skill drogi (chiny ofc). I mam tutaj pytanie. Czy opłaca się wbić hunter 99 najpierw na właśnie chinach ( podobno koło 37m gp.) i mieć z nich kasę a potem dorabiać na impach czy lepiej poszukać innej metody? A może jednak wbić 99 hunter na np salamander a dopiero na 99 zacząć łapać chiny? Mam level hunter 63 a ranged na chinach zamierzam rozpocząć od lvl 88 lub 90. Proszę o przemyślane odpowiedzi.
Skicek - 2011-01-30, 20:49
hunter nie oplaca sie cwiczyc na chinach jak sie nie ma z 80lvl co najmniej chyba ze cos zmienili nie gram od 4 miesiecy
a co do reszty to mozesz cwiczyc fletching zrobisz sobie strzaly i bedziesz cwiczyl ranged
Klucznik - 2011-01-31, 17:39
Skicek napisał/a: |
a co do reszty to mozesz cwiczyc fletching zrobisz sobie strzaly i bedziesz cwiczyl ranged |
Mi właśnie chodzi o wbijanie na chinach bo normalny rng naprawdę mnie nie przyciąga..
Skicek - 2011-01-31, 18:13
no to expisz do np 80 hunter wbijasz 99 hunter na chinach i potem na nich expisz ranged nie sprzedajac chinow tylko wykorzystujac je
|
|
|