Pytania - Da sie zwiekszyc dmg czarow ??
h535jku - 2011-02-11, 23:57 Temat postu: Da sie zwiekszyc dmg czarow ?? Tak jak w temacie czy da sie zwiekszych dmg z czarow ??
I 1 glupie pytanie gdzie pisze jaki mam lvl?
red angel - 2011-02-12, 00:21
Tak, można. Zwiększając lvl magii.
lvl magii sprawdzisz w swoich statystykach, lvl cmb sprawdzisz w karcie, w której wybierasz styl walki.
h535jku - 2011-02-12, 00:45
A jak ten lvl zaobaczyc ?? i jak sie komus na pv pisze ??
iOskar - 2011-02-12, 01:16
no jak to jak? Klikasz w jeden z kwadracików znajdujących się w prawym dolnych rogu strony Jest to kwadracik drugi albo trzeci od lewej Pierwszy od lewej służy do sprawdzania swojego combatu level. Radzę poczytać podstawy gry znajdujące się na naszym portalu Z pewnością ci pomogą
h535jku - 2011-02-12, 03:18
Czyli im wiekszy lvl magi tym wieksze hity ??
red angel - 2011-02-12, 04:44
Na wyższych lvl masz dostępne zaklęcia, dzięki którym zadajesz większe obrażenia. W ten sposób.
Skicek - 2011-02-12, 13:51
Ogólnie tak im większy magic level tym większy hit, lecz każdy czar bojowy ma swoje ograniczenie maksymalne tak jak w diablo czy world of warcraft i wtedy musisz użyć silniejszego zaklęcia (które są dostępne na wyższych levelach magi) by zadawać większe obrażenia
lord wertq - 2011-02-12, 14:52
warto również dodać że czym dalszych czarów używasz tym lepszych (i droższych) runek musisz używać (do niektórych czarów potrzebny jest konto p2p) pamiętaj również, że nie wszystkie czary atakują (niektóre teleportują, osłabiają wroga, zatrzymują wroga w miejscu itd.)
A i jeszcze jedno kiedy wbijasz magi zawsze noś staff, dzięki niemu nie będziesz tracić runek (np. jeśli masz air staff nie tracisz air runek, tak samo z water, earth i fire staff)
mam nadzieje że pomogłem
lediv - 2011-02-12, 18:58
Co do postu wyzej to mam mala uwage,- jest jeszcze zwykly staff ktory daje nam tylko "Bonus do magi" ale poza tym z uzyciem run nic nie zmienia i jest jeszcze kilka innych staffow na p2p ktore wymienione nie zostały. : ).
Poza tym co do tematu to warto tez dodac ze jak wbijasz magi to nos tylko stroje maga itp ktore dodaja tego wlasnie bonusa do magi a nie jakies tam runy czy adamant sety- to schowaj do banku bo bedziesz bic mniej z czarow ;P
|
|
|