Pytania - Wazne pytanie
papaAMERICANO! - 2011-05-01, 20:59 Temat postu: Wazne pytanie Mam takie pytanie.. Czy ktos z was uzywal kiedys epic bota ? Jesli Tak, piszcie bo mam pewien problem .
iOskar - 2011-05-01, 21:07
Po pierwsze CO TO ZA DZIAŁ??
Po drugie nie wiem co to jest ten "epic bot", ale nie brzmi zbyt przepisowo.
Wydaje mi się po nazwie że jest to po prostu bot,a jak zapewne wiesz nie można używać botów w rs. Chyba że się mylę to bardzo przepraszam. No i co do tego działu...wiem że czasami często jest myśleć ale do znalezienia odpowiedniego działu nie trzeba się tak wysilać.
papaAMERICANO! - 2011-05-01, 21:08
Specjalnie dalem na inne .. bo nie chcialem zasmiecac forum, poprostu czekam na odpowiedz bo mam pytanie.
Nikobelic - 2011-05-01, 21:11
Oskarboss96 napisał/a: | jak zapewne wiesz nie można używać botów w rs. Chyba że się mylę to bardzo przepraszam |
nie mylisz się, jest to niezgodne z regulaminem runescape, więc niezgodne z regulaminem forum
Cytat: | 8. Na forum obowiązuje przestrzeganie regulaminu gry RuneScape. Moderator ma prawo dodać ostrzeżenie użytkownikowi nie przestrzegającego go. |
co do tematu to nie używam botów, więc idk
papaAMERICANO! - 2011-05-01, 21:17
Zrobilem tu konto tylko po to by zadac to pytanie, wiec prosze cie.. nie strasz mnie ostrzezeniami ..bo to nie zadziala.. szukam tylko pomocy na tym forum i mam nadzieje ze sie znajdzie.
iOskar - 2011-05-01, 22:20
Jeśli jest to bot to nikt ci nie pomoże bo to niezgodne z regulaminem RuneScape A zresztą boty tylko psują grę więc nie widzę sensu ich używania.
Skicek - 2011-05-01, 23:51
papaAMERICANO!, nikt cie nie straszy niczym. Zostales poprostu poinformowany o tym ze jest to niezgodne z regulaminem i duchem gry. Musisz tez wiedziec ze jesli ktos przylapie cie na "botowaniu" w grze twoje konto moze zostac z banowane lub rollbackowane.
Co do pytania to nikt raczej ci tu nie udzieli odpowiedzi bo albo nie ma albo jest bardzo malo osob tu ktore uzywaja botow. Staramy sie podtrzymac ducha gry w godnej rywalizacji graczy, nizeli oszustw i prob ulatwienia sobie gry ktora i tak z biegiem czasu jest coraz prostsza.
Pan Lukas - 2011-05-02, 14:07
Jak już koledzy pisali up, kategoryczny zakaz używania botów. Jesteśmy rekomendowani przez Jagex(twórcy RuneScape) i staramy się przestrzegać regulaminu gry, ty też to lepiej rób. Bo jak stracisz konto lub dostaniesz rollbacka to ci już nikt nie pomoże. www.forum.runescape.pc.pl to nie jest żadnego forum by ci pomagać w sprawie botowania, jesteśmy ty aby pomagać jedynie uczciwym graczom i tym co się stosują to regulaminu.
Dziękuje Dobranoc.
Lock Topic.
|
|
|