To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Waterfall quest - problem

H3nzo - 2011-07-06, 11:48
Temat postu: Waterfall quest - problem
Siema.

Robiłem właśnie waterfall questa do desert treasure no ale jak zawsze musi byc jakis problem...

No wiec jestem w tej komnacie gdzie sa te pilary co trzeba na nie runy polozyc i te 2 pomniki.

Polozylem te runy w takiej kolejnosci:

Screen ze spoilera stad.

No i wlasnie woda mnie ciagle wywala. Jak chce ustawic jakos inaczej runy to sie nie da bo "pamietasz, ze umiesciles takie runy na tym pillarze"

I czy ktos moze na takim samym screenie napisac jak mam te runki polozyc? bo nie mam zielonego pojecia..

Barti108 - 2011-07-06, 12:12

Najpierw musisz użyć air, water i earth rune na każdym pillarze, potem Glarial's amulet na Glarial's statue, a na koniec Glarial's urn na chalice, który się pojawi.
Ropek - 2011-07-07, 06:38

źle układasz runy. Nie chodzi o to by na każdym filarze była jedna runka a o to by na każdym było po jedne runce każdego żywiołu (na każdym filarze ma leżeć po jednej runie: water, air i earth) czyli w sumie 3 runki na każdy filar. Też miałem taki problem z tym questem.
H3nzo - 2011-07-10, 11:17

Dzięki za pomoc. Właśnie chodziło mi o to że trzeba najpierw air na wszystkich, potem water na wszystkich i potem earth na wszystkich. Temat do zamkniecia :)

GOGO DT :]