Pytania - Pytanie dotyczące logów
grom1 - 2011-07-19, 10:08 Temat postu: Pytanie dotyczące logów Witam wszystkich.
Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Czy jest możliwość sprawdzenia logów, które nastąpiły w danym dniu, prócz ostatniego logując się?
Pytam tylko dlatego, że wchodząc dziś na konto zastałem je wyczyszczone z najcenniejszych przedmiotów (wszystkie sety dla F2P gold-trimmer). Danych do konta nikt prócz mnie nie posiadał, keyloggerów żadnych na kompie nie ma.
Zalogowałem się na postać jak co dzień i zobaczyłem, że nie ma tych w/w przedmiotów + kilku surowców, run i strzał. Więc chcąc się wylogować by zobaczyć ostatnie logowanie, kliknąłem nie ten button [do logowania, zamiast do wyboru serwera] i tak przepadła mi możliwość sprawdzenia ostatniego logowania.
Tak więc czy jest możliwość sprawdzenia poprzednich logowań?
Barti108 - 2011-07-19, 11:03
Raczej nie, chyba że spróbujesz do Jagexu napisać to może Ci jakoś udostępnią, ale wątpię.
Skicek - 2011-07-19, 11:08
nie ma takiej mozliwosci, tak jak Barti pisal mozesz sprobowac napisac do Jagexu.
Twoje konto moglo zostac okradzione z powodu zbyt latwego hasla. Nastepnym razem ustaw sobie haslo na losowy ciag znakow i cyfr np: fd59w4v3s64f, takiego hasla nikt nie zlamie jesli nikomu nie podasz lub nie bedziesz mial keyloggera lub trojana.
grom1 - 2011-07-19, 12:52
Skicek napisał/a: | nie ma takiej mozliwosci, tak jak Barti pisal mozesz sprobowac napisac do Jagexu.
Twoje konto moglo zostac okradzione z powodu zbyt latwego hasla. Nastepnym razem ustaw sobie haslo na losowy ciag znakow i cyfr np: fd59w4v3s64f, takiego hasla nikt nie zlamie jesli nikomu nie podasz lub nie bedziesz mial keyloggera lub trojana. |
Możesz mi wierzyć na słowo, że hasło nie było proste i było niepowtarzalne (przemieszane małymi i dużymi literami, np 1 duża, któraś w środku również duża), na żadnej innej stronie nie było podawane, strzelę formata i może będzie po problemie. Możliwe, że u kogoś się zalogowałem gdzie nie byłem pewny czystości jego sprzętu. No trudno, napiszę do Jagexu, jeżeli ktoś jest mi w stanie doradzić jak to ładnie ogarnąć, to prosił bym o pomoc.
|
|
|