Pytania - Dwarf Multicannon
H3nzo - 2011-07-31, 16:36 Temat postu: Dwarf Multicannon Siema
Mam do was pytanie.
Zastanawiam się czy kupić dwarf cannona, bo chcę trenować summoning szybko zdobywając charmy. Ale wracajac do tematu:
Czy dwarf cannona można naprawić mając assist na 62 smithing? Proszę o odpowiedzi. Thx
Lord Hagen X - 2011-07-31, 21:09
O ile mi wiadomo Dwarf Multicannon nie wymaga naprawy, po prostu go stawiasz, ładujesz pociski i nimi strzelasz, gdy pokaże ci się w czacie czerwony komunikat o tym, że Cannon się przegrzewa, musisz go rozłożyć i złożyć jeszcze raz.
Nie polecam jednak używać Cannona do zbierania charmów. Jest to niezwykle kosztowna inwestycja, polecam za to udać się na potwory, które te charmy wyrzucają w dużych ilościach na godzinę. Mam tu na myśli (jeśli jesteś bogatszy) Rock Lobstery, (broń crush i prayer potiony) Waterfiendy lub najzwyklejsze Shadow Warriors.
Barti108 - 2011-07-31, 22:13
O to może chodzi:
Cytat: | On 8 March 2011, the cannon received an update, changing its appearance and also allowing the player to repair a decayed cannon by taking it to Isak in the cannon repair shop of the Artisans Workshop. |
H3nzo - 2011-08-01, 10:10
Czyli mam iść na shadow warriory.
@Barti108
Rozwalić się tylko może dwarf cannon, nie multicannon. (tak mysle)
Ale ja walilem na ogress warrior's i na ogress champions one szanse na wydropienie charmow maja jakies 40-80%
maorycy - 2011-08-06, 20:16
dwarven cannon i multicannon to to samo. A jesli zapomnisz podniesc go i się zniszczy, mozesz go odebrac za darmo u nulodiona. zeby go uzywac, zrób quest "Dwarf Cannon".
|
|
|