Dyskusje o RuneScape - Pewne interesujące miejsce
Vark aven - 2011-12-31, 12:37 Temat postu: Pewne interesujące miejsce Jakiś czas temu po graficznym update wilderness wybrałem się na wycieczkę krajoznawczą żeby zobaczyć co i jak. Generalnie podobało mi się, miejsca mają odświeżony klimat, teleporty wyglądają świetnie, lawa w porównaniu z tym co było wygląda wreszcie jak należy.
Na koniec wybrałem się do wilderness volcano. Oto co zobaczyłem:
Podobny obrazek tego czegoś wyświetla się na jednym z ekranów ładowania. Nie sądziłem jednak że seryjnie dodadzą takie miejsce do gry. Jakieś pomysły co to może być ?
Souler - 2011-12-31, 12:54
Wygląda, jakby ktoś w ziemię miecze powbijał... Może to ma związek ze Stone of Jas, nie wiem. Wygląda na boską interwencję.
Skicek - 2011-12-31, 13:06
big madafaka miecz wbity przez guthixa na zakonczenie wojny jk ofcourse.
nie mam pojecia po co to dodali
Vego - 2011-12-31, 13:09
Souler napisał/a: | Wygląda na boską interwencję. |
czy ja wiem, widać na tym symbole druidzkie, podobne do tych które pojawiają się na broni przy aktywacji aury.
Vark aven - 2011-12-31, 15:40
Cóż, istotnie na końcu tego czegoś widnieje symbol guthixa. Może to znak że tak zwany przyszły game content będzie się kręcił wokół God Wars? Kto wie...
iOskar - 2011-12-31, 15:59
phi...Jajdżeks zrobili to na moją cześć!
maorycy - 2011-12-31, 18:11
Skicek napisał/a: | big madafaka miecz wbity przez guthixa na zakonczenie wojny jk ofcourse.
nie mam pojecia po co to dodali |
Może masz rację, mi się to skojarzyło z Guthix Godsword.
Kind0fMagiX - 2012-01-11, 17:11
Może Zaros godsword
Vark aven - 2012-01-11, 18:04
Nie ma i zapewne nie będzie czegoś takiego jak Zaros i Guthix Godsword Czytałem że sugeruje się iż to miejsce, Wilderness Wolcano to miejsce gdzie Guthix zakończył God Wars. A tego kija to nie wiem, wbił na znak "pokoju".
|
|
|