Pytania - Mało fps
sir stars2 - 2012-02-09, 16:49 Temat postu: Mało fps Problem tkwi w małej ilości fpsów w Runescape (5-10) bez względu na detale. Nawet na minimalnych. Mimo zalecanych automatycznych ustawień przez Rs'a jest nadal 5-10 fps a powinno śmigać. Wszystkie programy mam wyłączone, temperatura procka w porządku (55 stopni) Komputer spełnia maksymalne wymagania. Próbowałem nawet grać z GameBoosterem, on też nic nie pomógł. Ja już nie mam pojęcia co może być przyczyną tego...
Barti108 - 2012-02-09, 16:52
OpenGL próbował?
sir stars2 - 2012-02-09, 16:54
Próbował i nic
iOskar - 2012-02-09, 17:07
Ja tak mam jak gram na safe mod czy też software. Jak zmieniam na OpenGL to wszystko mi chodzi płynnie
sir stars2 - 2012-02-09, 17:49
wy tępe mongolskie kurde, mowie wam ze jak zmieniam na opengl to nic nie daje takze se nie nabijac postow na tym niedobry forum jakimis bezsensownymi radami gowno dajacymi tylko powiedzciecos o czym nie wiem bo wam niedobry do tych ryjow krzywych i bedzie kurde miazga
Skicek - 2012-02-09, 18:01
ale zionelo agresja za piekny punkt warna.
czlowieku, ludzie proboja ci pomoc, piszac co wiedza a ty sie wydzierasz i obrazasz innych. To nie jest mile ani tym bardziej wskazane. To ze jestes w wieku buntu nie oznacza ze mozesz wyzywac sie na innych. Ogarnij sie troche i zachowuj porzadnie. A jak ci sie nie podoba tu to istnieja pewnie inne fora gdzie mozesz sie pytac o takie problemy.
Kazdy chcialby wszystko od razu, pisze posta i za 5min odpowiedz z pelnym tutorialem co ma zrobic by bylo fajnie. Ale to jest zycie tak nigdzie nie ma i nie bedzie...
Na twoj problem moge powiedziec ci ze nie jestes sam. Wiele osob tak ma i nie moga nic zrobic bo blad tkwi w grze a nie w twoim komputerze. Jedyne co moge ci poradzic, to to bys przeinstalowal Jave na najnowsza wersje, uwzgledniajac to by po usunieciu programowym javy usunal wszystkie pozostale foldery i pliki recznie po niej. Jesli to nie pomoze to sproboj przeskanowac komputer moze masz jakiegos virusa ktory opoznia dzialanie skryptow javy. Jesli i to nie pomoze to napisz do Jagex, byc moze zapomieli uwzglednic twoja karte graficzna badz inny podzespol w swojej grze przez co nie jest obslugiwany i dlatego masz lagi.
|
|
|