To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pomoc: Umiejętności - Gdzie nabijać str, att, def?

Aqalix - 2012-08-21, 18:17
Temat postu: Gdzie nabijać str, att, def?
Gdzie najlepiej nabijać exp do str, att i def? Aktualnie staty:
ATT 46
STR 56
DEF 45
Mam full rune eq. Chodzi mi jedynie o szybki exp, żeby był semi afk i oczywiście dość szybki. Mam membera. I jeszcze takie pytanko: lepiej bić z scimtara czy 2h sworda?

Michalinho - 2012-08-21, 18:23

Gdzie trenować to Ci nie powiem bo się nie znam, natomiast jeśli chodzi o broń to zdecydowanie scimitar :-)
iOskar - 2012-08-21, 18:54

Najlepiej bić z whipa.

whip>sicimitar>2h

Jeśli nie stać cię na whip'a to oczywiście d scimitar. Jeśli chodzi o miejsce treningu to masz do wyboru Bandit camp (Bandity), albo SOS (Giant spidery).

W przypadku wyboru spiderów na portalu znajduje się guide :)

Miłego expienia ;)

Souler - 2012-08-22, 07:57

Slayer.
Aqalix - 2012-08-22, 09:31

Chcę sobie trochę poprawić cmb na slayer właśnie. Na razie na giant spiderach jest całkiem przyjemnie. I kolejne pytanko: Jaka jest najlepsza broń w rs? Jeden z godswordów?
Souler - 2012-08-22, 10:21

Najlepsza w sensie że jak? Max hit? DPS?
iOskar - 2012-08-22, 12:27

Najlepsza broń pod względem max hitu to chaotic maul. Pod względem szybkiego expa to chaotic rapier. Jest od groma przeróżnych broni które mogą się przydać i są dobre na swój sposób :)
Aqalix - 2012-08-22, 12:40

Powiedzmy taka co ma trochę tego, trochę tego i jeszcze czegoś innego. Taka uniwersalna, dobra do pvp i pve (albo jedna do pvp a druga do pve)
iOskar - 2012-08-22, 13:34

Obecnie najlepsza broń do pvm, pvp i ogólnie praktycznie do wszystkiego to Chaotic rapier. Jeśli jednak poczekasz na bete to to się zmieni. Najprawdopodobniej Chaotic longsword będzie lepszy od rapiera.
red angel - 2012-08-24, 12:16

Niekoniecznie będzie lepszy. Na becie każda broń ma jeden styl ataku, a co z tym jest związane - każda będzie miała inne zastosowanie.

Broń będzie wybierana pod względem słabości przeciwnika na konkretny styl ataku.

iOskar - 2012-08-24, 12:38

Cytat:
Niekoniecznie będzie lepszy. Na becie każda broń ma jeden styl ataku, a co z tym jest związane - każda będzie miała inne zastosowanie.

Broń będzie wybierana pod względem słabości przeciwnika na konkretny styl ataku.

W związku z tym najlepiej poczekać z kupnem chaotic'ów do wprowadzenia bety.